Redactia.ro

Fiica lui Meme Stoica, de la fetița lui tati la tânăra sexy. Cu ce se ocupă Teodora Stoica

Fiica lui Meme Stoica a fost în atenția presei încă de la o vârstă fragedă prin prisma succesului tatălui ei. Tânăra a avut parte de o educație aleasă, urmând cursurile unei facultăți peste hotare, dar și un stil de viață invidiat de mulți.

Nu odată a apărut în presa de scandal cu fapte care nu-i fac neapărat cinste. Obișnuită să frecventeze cluburile de fițe și să se învârtă în anumite cercuri, Memelușa, așa cum e poreclită fiica lui Meme Stoica, ajunsese să-i facă numele tatălui său de râs. Paparazzi au filmat-o, mai demult, vomitând în fața unui club după ce a consumat prea mult alcool. Din fericire, în cele din urmă, aceasta s-a redresat și și-a dat un alt start în viață.

Facultate în Barcelon, „job” la o agenție de PR din România

Memelușa e foarte sexy

După ce a urmat cursurile Facultății de Design din Barcelona, fiica lui Meme Stoica s-a întors în România. În prezent, tânăra de 23 de ani este angajată la Line Agency, o agenție de PR. Memelușa e tare mândră cu locul ei de muncă și postează des în mediul online activitățile ei de zi cu zi.

Fiica lui Meme Stoica se iubește cu un fost pilot de curse

Se iubește cu un pilot de curse

După mai multe relații eșuate cu Don Juan-i de Dorobanți, Memelușa l-a întâlnit pe Salvatore Arcarese. Acesta din urmă este un fost pilot de curse de origine italiană, cu care se pare că se înțelege foarte bine. Cei doi sunt împreună încă de anul trecut, iar relația lor pare că merge ca unsă.

Memelușa e pasionată de sport

Se mândrește cu condiția ei fizică

Asemenea tatălui ei, Memelușa are un apetit pentru sport, fiind pasionată de fitness. Fiica lui Meme Stoica are mare grijă de aspectul ei fizic, mergând cu regularitate de la sala de sport. Teodora are pătrățele pe abdomen și nu se ferește să și-l arate pe rețelele de socializare. De altfel, cei care o urmăresc în mediul online o răsplătesc cu zeci de aprecieri virtuale.

Citește și Cum arată acum fiul lui Victor Pițurcă? Edan este copia fidelă a celebrului lui tată