Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol este gata să facă primii pași. Imaginile cu micuța Josephine dansând sunt adorabile

Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol este gata să facă primii pași. Imaginile cu micuța Josephine dansând sunt adorabile

GALERIE FOTO (2)

Smiley are toate motivele să fie un tătic mândru, deoarece Josephine iubește muzica la fel de tare ca el. Ultimele imagini împărtășite cu Gina Pistol cu fiica sa sunt pur și simplu adorabile, căci micuța pare gata să facă primii săi pași. Fericită, a fost surprinsă în timp ce dansa de zor pe melodiile tatălui său.

Smiley și Gina Pistol au decis să-și protejeze fiica de lumea publică în care activează, așa că chipul micuței lor nu a fost dezvăluit până acum. Totuși, acest lucru nu înseamnă că părinții săi nu împărtășesc în mediul online momente fericite din viața lor de familie, când Josephine îi face cei mai fericiți.

Gina a postat recent pe Instagram câteva videoclipuri cu fetița sa, în care aceasta dansa de zor pe melodiile tatălui său. Surprinsă de la spate, Josephine pare că a crescut destul de mult și este gata să facă primii săi pași, deoarece se susținea singură, cu ajutorul unui obiect aflat în apropriere sa.

Imaginile sunt pur și simplu adorabile, iar dragostea pentru muzică a lui Smiley se pare că a fost transmisă și la micuță. Artistul a mărturisit în repetate rânduri că fiica sa este încântată când aude diferite melodii, dar videoclipul recent demonstrează că într-o zi aceasta probabil o să-i calce pe urme.

Ce spune Gina Pistol despre cel de-al doilea copil

Cea mai mare dorință a Ginei Pistol a fost să devină mamă, dar medicii nu i-au dat cele mai bune vești în ceea ce privește o posibilă sarcină. În urmă cu ceva ani, vedeta și-a făcut câteva investigații și a aflat cu multă durere că șansele ca ea să aibă un copil sunt foarte mici.

Nu a încetat însă să spere la un miracol, iar rugăciunile sale și ale lui Smiley au fost ascultate. Sarcina cu Josephine a decurs cât se poate de normal, nu au existat complicații, iar micuța este acum sănătoasă și foarte energică.

Având în vedere aceste lucruri, Gina este reticentă atunci când vine vorba despre un al doilea copil. Pe lângă faptul că nu știe cu certitudine dacă această mare bucurie va fi posibilă, simte că mai are nevoie de timp să-și revină după prima sarcină.

„Când nu ai copil toată lumea te întreabă când faci un copil. e când un copil? După ce faci un copil, nici nu a prins bine… și al doilea copil când? Stai să-mi revin după primul copil. Lasă-mă puțin. Nu știu…. al doilea copil când o vrea Bunuțul pentru că se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță”, a răspuns Gina Pistol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: