Redactia.ro
Home » TV » Fiica lui Teo Trandafir, taxată pentru că este adoptată. Mărturisirile dureroase făcute de vedeta Kanal D, în direct, la Tv

Fiica lui Teo Trandafir, taxată pentru că este adoptată. Mărturisirile dureroase făcute de vedeta Kanal D, în direct, la Tv

Teo Trandafir a făcut o mărturisire cu totul neașteptată despre Maia, fiica ei vedetei Kanal D. Se pare că de mica a avut parte de momente în care a fost taxată de cei din jur pentru că a fost adoptată.

La o discuție pe subiectul bullying la care au participat și actrițele Ani Crețu și Carmen Tănase, în emisiunii sale, Teo Trandafir a făcut mărturisirea dureroasă privind fiica ei, care a fost judecată greșit pentru că este adoptată.

Fiica lui Teo Trandafir, taxată pentru că este adoptată. Mărturisirea dureroasă făcută de vedeta Kanal D

Prezentă în emisiunea lui Teo Trandafir, actrița Ani Crețu a povestit că a compus o piesă de teatru pe care toți o pot vedea pe scena Teatrului „Ion Creangă” din București, în care tratează tema bullying-ului în școli.

A fost momentul în care Teo Trandafir a mărturisit faptul că și fiica ei a fost la un moment dat victima acestui fenomen devenit extrem de prezent și în școlile din România. Însă se pare că vedeta Tv a știut cum să gestioneze momentul și fata ei a învățat repede cum să facă față acestor atacuri la persoană.

În timp ce Carmen Tănase spunea în emisiune că, pe vremea adolescenței sale, actrița nu s-a lovit niciodată de astfel de probleme, Teo Trandafir a avut o intervenție prin care a povestit prin ce a trecut fata ei Maia, când era la școală.

„A venit de la școală și mi-a zis: nu te juca cu Maia, că e adoptată. I-am zis, tu ești altfel de copil încât să treci peste asta”, a povestit Teo Trandafir la Kanal D.

Teo Trandafir, despre cum a adoptat-o pe Maia: „Nu am avut-o niciodată în gând”

Prezentatoarea Teo Trandafir a mărturisit, într-un interviu recent, că ea nu a avut niciodată în plan să aibă un copil. Iar când Maia i-a apărut în fața ochilor, lucrurile s-au schimbat total.

„Eu nu am avut-o niciodată în gând pe Maia. Maia nu a fost în plan deloc. Niciodată! Eu nu voiam copii. Ce să fac cu copil? Eu nu sunt în stare să am grijă de mine. Abia mă descurc cu programul meu, abia mă descurc cu ale mele. «La 36 de ani… ce îți mai trebuie copil? Nu ești făcută să fii mamă, gata.» Am împachetat-o și aia a fost. Maia a venit, a picat din cer”, a spus Teo Trandafir, pentru publicația Viva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: