Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Tily Nicolae a fost operată a treia oară. De ce boală cronică suferă micuța

Fiica lui Tily Nicolae a fost operată a treia oară. De ce boală cronică suferă micuța

Fiica lui Tily Nicolae a fost operată

Fiica lui Tily Nicolae a fost operată pentru a treia oară. Vedeta a trecut prin clipe cumplite când a aflat că fiica ei va merge din nou în sala de operații.

Tily Nicolae nu a putut să meargă la spital

Micuța Sofia, fiica lui Tily Nicolae a mers din nou la spital pentru a se opera la ochi. Aceasta a primit un diagnostic acum patru ani, având o inflamație cronică.

Potrivit viva.ro, boala de care suferă Sofia se numește șalazion. Se dezvoltă foarte lent, în 2-3 săptămâni și este o formațiune chistică care corespunde creşterii de volum a unor glande din interiorul pleoapelor.

Fiica lui Tily Nicolae a mai fost operată în trecut din cauza aceleiași afecțiuni, însă de data aceasta actrița nu și-a mai putut stăpâni lacrmile.

”Vreau să vă întăresc încă o dată ideea. Poate nu realizați cât de importantă este sănătatea și cât de important este să avem grijă de noi (…). Uneori este nevoie de intervenție chirurgicală, anestezie generală și intubare. Sofia a fost la a treia intervenție din 2016. Sper să fie și ultima! Vă mulțumesc pentru mesaje! I le voi transmite”, a transmis actrița într-un story.

Operația Sofiei a decurs bine

Operația Sofiei a mers foarte bine, iar vedeta a postat imagini cu fiica ei după intervenție pentru a-și liniști fanii. ”S-a dus singură în sala de operație, eu am cedat acasă”, a mai scris Tily într-un alt Instastory.

Totuși, problemele lui Tily Nicolae nu se opresc aici. Actrița a fost de curând la control cu fiul ei pentru plagiocefalie sau ceea ce mai este cunoscut drept sindromul capului turtit la bebeluși.

Am fost cu Radu la controlul pentru plagiocefalie ca să vedem dacă mai este de actualitate casca vieții. Și nu mai este, pentru că datorită terapiei băiatul nostru a luat-o de-a bușilea și forma capului a început să se refacă”, a mai transmis ea tot pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: