Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Maiei Morgenstern își serbează ziua! Câți ani a împlinit fata actriței

Fiica Maiei Morgenstern își serbează ziua! Câți ani a împlinit fata actriței

Maia Morgenstern, îngrijorată pentru familia sa din Israel

21 aprilie este o zi importantă în familia iubitei actrițe, Maia Morgenstern. Fata ei cea mică împlinește, astăzi, 19 ani. Doamna Maia Morgenstern i-a făcut urări și în mediul online.

Maia Morgenstern și fiica ei cea mică, Isadora Băltățeanu
Maia Morgenstern și fiica ei cea mică, Isadora Băltățeanu

Viața actriței nu a fost mereu ușoară. Deși din punct de vedere profesional a cunoscut succesul, viața personală nu a fost mereu roz. Relațiile sale de cuplu s-au sfârșit, dar ea a devenit mamă a trei copii cu care se mândrește: Tudor Istodor, Cabiria Morgenstern și Isadora Băltățeanu.

Fiica Maiei Morgenstern a împlinit 19 ani

Actrița a postat mai multe fotografii cu fiica sa adolescentă, de o frumusețe răpitoare. Postarea doamnei Maia a fost apreciată de mii de persoane care, la rândul lor, au transmis gânduri bune Isadorei.

Isadora Băltățeanu este fiica Maiei Morgenstern și a doctorului Dumitru Băltățeanu. Cei doi au fost căsătoriți între anii 2001 și 2015. Spre deosebire de Tudor și Cabiria, care au moștenit pasiunea mamei pentru cinematografie, mezina a ales domeniul psihologiei.

Faimoasa actriță vorbește cu emoție și dragoste despre aducerea pe lume a fiicei sale, Isadora. Aceasta a născut-o la vârsta de 40 ani. Consideră că sarcina cu Isadora a fost un act de curaj, ținând cont de vârsta pe care o avea când a rămas însărcinată.

„Am avut curaj. Nu poate fi vorba de inconștiență fiindcă știam deja ce înseamnă să ai copii, dar e cel mai frumos dar pe care viață ți-l poate face și pe care tu poți să-l faci vieții”, declara doamna Maia.

Maia Morgenstern și doctorul Dumitru Băltățeanu au fost un cuplu timp de 14 ani. Cei doi s-au cunoscut în Franța, în Marseille, în timp ce actrița se afla într-un turneu. După relatările artistei, conexiunea dintre ei a fost puternică și aparte.

„Când ne-am cunoscut, a fost atâta comunicare între noi, atâta nevoie unul de celălalt… Ne-a fost sete unul de altul”, povestea Maia.

Cabiria Morgenstern este fiica mijlociei a Maiei Morgenstern și a actorului Demeter Andras și are 23 de ani. Doamna Maia și Demeter au fost niciodată căsătoriți, însă au rămas în relații bune și după separare. Cabiria le calcă pe urme părinților ei. Este pasionată de cinematografie și a absolvit cu zece pe linie Facultatea de Teatru din Cluj-Napoca, în anul 2021.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: