Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Nikitei, pe mâinile medicilor! Ce i s-a întâmplat

Fiica Nikitei, pe mâinile medicilor! Ce i s-a întâmplat

Fiica Nikitei, pe mâinile medicilor! Femeia, cunoscută în showbiz-ul din România pentru scandalurile în care a fost implicată și supranumită „fata rea de cartier”, a anunțat pe rețelele de socializare că una dintre cele două fete ale ei a ajuns pe patul de spital. Ce i s-a întâmplat?

Fiica Nikitei, pe mâinile medicilor! Ce i s-a întâmplat

Fiica Nikitei, pe mâinile medicilor! Nikita sau ”fata rea de cartier”, după cum s-a remarcat în showbiz-ul din România, are probleme în familie. Una dintre cele două fiice ale ei a ajuns la spital, a anunțat femeia pe rețelele de socializare, transmite Spynews.

Nikita, care se află acum în Spania, a anunțat că fiica sa a fost luată cu ambulanța de acasă, dar fără să spună și cauza. A postat o imagine cu aceasta din spital, semn că acum este bine.

fiica nikita la spital

Foto: Instagram

Nikita are două fiice

Nikita sau pe numele real Mihaela Nicoleta Ispaș, s-a făcut remarcată în lumea publică, în urmă cu mulți ani, prin scandaluri. Atitudinea sa bărbătească făcea să creadă pe cei din jur că nu va putea ajunge mamă vreodată. Însă, s-a întâmplat acest lucru. Ea are două fiice din relații anterioare, dar tații celor două fetițe nu vor să le recunoască.

Asa arata Nikita inainte. Dar sa vezi cum arata acum, la 10 ani dupa ce a parasit Romania • Buna Ziua Iasi • BZI.ro

Foto: cele două fiice ale Nikitei

„Singură mi-am crescut puii, fără ca nimeni să mă ajute vreodată. Familia nu există pentru mine. După ce am câştigat la Loto, stau mai departe de lume, prietenii nu există, am doar cunoştinţe. Iubesc mult copiii, animalele, oamenii simplu, dar cel mai mult pe Dumnezeu. De când s-au născut copiii i-am crescut singură, nu i-am abandonat. Taţii lor cereau să fac avort. Eu nu am vrut”, spunea Nikita pentru Spynews.ro în urmă cu mai mult timp.

Transformare incredibila! O mai tii minte pe Nikita de la Romana? N-o sa crezi cum arata acum. S-a vopsit roz, a dat jos 31 KG si… Vei avea o surpriza • Buna

Și, chiar dacă are două fetițe, Nikita nu exclude să mai aibă și al treilea copil, a mărturisit ea într-un alt interviu.

”Tatii lor au disparut, dar Dumnezeu mi-a daruit fericire si noroc. Sunt foarte fericita ca mi-a daruit Dumnezeu doua fetite frumoase, sanatoase si norocoase. Este posibil sa urmeze si cel de-al treilea copil. Nu exclud varianta de a mai ramane insarcinata. Doresc tuturor mamelor puternice si independente norocul si fericirea pe care Dumnezeu mi le-a daruit”, a declarat Nikita.

Nikita a câștigat la Loto

Nikita a reușit să câștige la Loto, la un moment dat. Ea nu se aștepta la acest lucru și chiar a nu știut timp de două zile de acest lucru.

”Am jucat la Paga Extra, iar, dupa ce am pus bilete de 2 euro fiecare, am castigat. Aveam biletul de doua zile, dar nu stiam ca am castigat. M-a intrebat un prieten daca nu cumva alea sunt numerele puse de mine si cand am verificat am avut o surpriza. In mana am luat trei mii de euro, iar timp de sase ani voi avea, in fiecare luna, cate cinci mii de euro“, a povestit Nikita.

După ce a dispărut din showbiz, Nikita spune că îi este mai bine acum, deoarece are o viață liniștită.

„Acum sunt mai liniştită, pentru că am o familie şi sunt fericită şi am pentru cine lupta”, a mai spus Nikita pentru Spynews.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: