Redactia.ro
Home » TV » O mai ştii pe celebra Nikita? Cum arată şi ce a ajuns să facă acum, la 15 ani de când a plecat din România

O mai ştii pe celebra Nikita? Cum arată şi ce a ajuns să facă acum, la 15 ani de când a plecat din România

GALERIE FOTO (2) Nikita

Nikita, pe numele ei real Mihaela Ispas, făcea senzații în anii 2000. Era în centrul mai multor scandaluri și apărea frecvent la televizor dorind să își expună punctul de vedere. Iată ce s-a întâmplat cu ea la 15 ani de când a părăsit România și vechiul ei stil de viață.

Ce face acum Nikita, la 15 ani de când a plecat din România

Nikita era senzația momentului în anii 2000, când acesta apărea în diverse emisiuni cu scopul special de a crea scandal. Chiar ea a recunoscut acest lucru și a motivat că a acceptat să facă toate aceste lucruri doar pentru bani.

„Eu am inventat faza aia cu sicriul. Aveam nevoie de bani. Și cu Savarina, cu boxul, tot eu am inventat. Trebuie să recunosc. Am avut nevoie de bani pentru că mi-am luat casă pe Unirii. Eu am locuit acolo și dacă am avut niște bani puși deoparte, de pe cărțile pe care le-am vândut, am zis să cumpăr apartamentul. Dar mai aveam nevoie de bani, vreo 300.000 lei. Și-am inventat și eu sicriul, am inventat că am murit, am inventat boxul cu Savarina, acolo mi s-au dat cei mai mulți bani de la Pro TV. Am aruncat prosopul, am ridicat lumea în picioare și am plecat. Spune lumea că am mâncat bătaie. N-am mâncat nici o bătaie, vedeți-vă de treaba voastră. Am prins-o în tramvai și am călcat-o în picioare, am dat-o cu capul numai de la bara de la tramvai, de taxatorul de bilete”, a povestit Mihaela Ispas.

Nikita, la un pas de a-și pierde viața

În anul 2019, Mihaela Ispas a avut parte de o cumpănă. Aceasta a fost cât pe ce să își piardă viața, după ce a suferit un infarct.

„Dacă nu ajungeau Salvarea şi Poliţia acasă la mine, astăzi nu mai existam. Vă spun sincer. Mulţumesc Bunului Dumnezeu că e acolo unde ai nevoie. Mulţumesc iubitului meu, cât şi colegilor care au avut grijă de copii, în timp eu nu mai ştiam de mine trei ore”, a scris Nikita pe Facebook.

Departe de România, Nikita își ține viața privată. Ea a devenit mama a două fete, pe care le crește departe de ochii curioșilor, în Spania.

Așa arată acum Nikita
Așa arată acum Nikita
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: