Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Oanei Roman a ajuns, de urgență, la spital. Ce a pățit micuța

Fiica Oanei Roman a ajuns, de urgență, la spital. Ce a pățit micuța

Oana Roman s-a impacientat, deoarece fiica ei, Isa s-a simțit brusc rău, fără nicio explicație. Alături de tatăl copilului, au mers la spital, pentru a face mai multe investigații medicale. Iată ce a pățit micuța!

 Fiica Oanei Roman a ajuns, de urgență, la spital

Cu doar câteva ore în urmă, Oana Roman a anunțat în mediul online, pe pagina personală de Instagram  că fiica sa, Isa, a prezentat o stare de rău și a trebuit dusă de urgență la o unitate spitalicească. Astfel, alături de tatăl copilului, au plecat împreună la spital, pentru a face mai multe investigații medicale. Cea mică nu s-a speriat, ba chiar ar fi fost extrem de receptivă, a ascultat tot ce i-a cerut doctorul. Din analizele efectuate, a reieșit că Isabela are o infecție bacteriană, motiv pentru care Oana Roman a mers de grabă să cumpere medicamentele necesare:

Isa a făcut o alergie, a cărei cauză nu o cunoaște. Nu s-a simțit bine, așa că am venit la spital, să vedem care e cauza stării ei. Am ajuns acasă, mulțumesc pentru toate mesajele legate de Isa. A ieșit negativ la testul covid și de streptococ, nu pare a fi ceva contagios, poate fi ceva bacterian. I-a luat analize de sânge și așteptăm rezultatele. (…) Mă duc în oraș să îi cumpăr Isei medicamente. Analizele de sânge au arătat că are o infecție bacteriană. Din păcate, trebuie antibiotic pentru că valorile de proteină reactivă sunt foarte mari, a dezvăluit vedeta, pe Instagram.

Sursa video: InstaStory – oanaromanelisei

Oana Roman: „Singura modalitate prin care eu am reușit să mă vindec”

Oana Roman a recunoscut că a fost mulți ani depresivă din cauza tatălui său, motiv pentru care dă dovadă că este o mamă perfectă, grijulie și atentă pentru fiica ei:

„Mulți ani am crezut că nu am dreptul să-i reproșez pentru că totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar în adâncul sufletului meu tot timpul i-am reproșat că a pus pe primul plan țara și nu pe mine, așa cum o făcuse până în acel moment.

Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă. Nu s-a mai schimbat niciodată nimic. El nu s-a mai concentrat la nimic altceva din acel moment decât la politică. La un moment dat nu am mai putut, iar mama m-a găsit urlând la propriu. Le-am spus că dacă nu fac ceva o să mă piardă. Singura modalitate prin care eu am reușit să mă vindec a fost să merg să-mi iau un câine’, a povestit Oana Roman, potrivit Viva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: