Redactia.ro
Home » Știri » Fiica soților decedați în explozia de la Crevedia aduce acuzații grave polițiștilor. Ce s-a petrecut atunci când a încercat să intre în casa părinților

Fiica soților decedați în explozia de la Crevedia aduce acuzații grave polițiștilor. Ce s-a petrecut atunci când a încercat să intre în casa părinților

victime crevedia

Tânăra a cărei părinți au pierit în urma exploziei de la Crevedia dezvăluie că a fost supusă unor acte de agresiune din partea polițiștilor. Împreună cu un bărbat, a intrat în locuința părinților pentru a recupera anumite acte, dar situația s-a complicat atunci când au intervenit autoritățile. Iată ce s-a petrecut!

Fiica soților decedați în explozia de la Crevedia aduce acuzații grave polițiștilor

Explozia tragică de la Crevedia a lăsat în urmă numeroase enigme, iar investigația este în plină desfășurare pentru a aduce claritate asupra cazului. În locuința celor doi soți decedați, fiica acestora și un alt membru al familiei au pătruns, dar situația s-a complicat rapid. Tânăra afirmă că a fost supusă unor acte de agresiune, iar bărbatul a fost convocat pentru a fi audiat din cauza comportamentului său.

O femeie și un bărbat s-au deplasat la domiciliul cuplului decedat în urma exploziei din Crevedia. Datorită investigațiilor în desfășurare în interiorul clădirii, filmările nu au fost permise în zonă din motive legate de anchetă. Cei doi au fost însoțiți de un ofițer de poliție pentru a hrăni animalele și pentru a recupera documente necesare. Li s-a comunicat clar celor doi că utilizarea telefoanelor mobile este complet interzisă. Conform declarațiilor investigatorilor, bărbatul a avut o atitudine neascultătoare după ce a fost atenționat cu privire la faptul că nu trebuie să folosească telefonul în interiorul imobilului.

Ce s-a petrecut atunci când a încercat să intre în casa părintească

„Având în vedere informaţiile vehiculate în spaţiul public cu privire la cele două persoane care ar fi pătruns în locuinţa din Crevedia, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa este abilitat să comunice următoarele: La data de 29 august, unui bărbat şi unei femei li s-a permis accesul în imobilul părinţilor, pentru a hrăni animalele şi a lua câteva documente. Celor doi li s-a adus la cunoştinţă faptul că nu este permis să se efectueze imagini video, întrucât pătrund într-o zonă unde sunt desfăşurate cercetări. Cei doi au fost însoţiţi de un poliţist şi un pompier, iar în momentul în care ar fi folosit telefonul mobil, bărbatului i s-a atras atenţia că nu are voie să îl utilizeze, acesta devenind recalcitrant”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

„Cu privire la informaţiile vehiculate în spaţiul public referitoare la faptul că femeia ar fi fost bruscată de poliţişti, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean a dispus să fie efectuate verificări în ceea ce priveşte comportamentul poliţiştilor în timpul evenimentului”,precizează IPJ Dâmboviţa.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: