Redactia.ro
Home » TV » Filmul care rupe topurile pe Netflix! A cucerit publicul în mai puțin de o lună

Filmul care rupe topurile pe Netflix! A cucerit publicul în mai puțin de o lună

Cu puțin timp în urmă, a fost lansat pe Netflix un film care a cucerit inimile publicului și a escaladat rapid în topurile de popularitate, intitulat simplu „Bucătăria”. În mai puțin de o lună de la debutul său pe 19 ianuarie, această producție a ajuns pe locul trei în clasamentul mondial al celor mai vizionate filme pe platforma de streaming.

Această dramă socială științifico-fantastică, regizată de Daniel Kaluuya și Kibwe Tavares, a atrăgut milioane de privitori dornici să exploreze această poveste captivantă.

Filmul care rupe topurile pe Netflix

„Bucatăria” oferă o experiență cinematografică unică, plină de suspans și emoții puternice. Echipa de regizori a reușit să creeze o poveste remarcabilă, cu o distribuție de actori de înaltă calitate, precum Kane Robinson, Jedaiah Bannerman și Hope Ikpoku Jr.

Povestea filmului se desfășoară într-un viitor distopic, într-o Londra aflată la mai bine de două decenii de la momentul prezent. În acest peisaj urban, polarizarea socială este mult mai pronunțată, cu o distincție clară între cei săraci și cei bogați. În acest cadru tensionat, viața se desfășoară într-un oraș divizat de inegalități sociale severe. Protagonistul, Isac sau Izi, trăiește într-un complex de locuințe cu venituri mici, cunoscut sub numele de „Bucătăria”. Visul său este să scape de sărăcie și să ajungă în Vida, un cartier de lux.

Filmul atinge subiecte sensibile

Filmul explorează teme profunde legate de inegalitatea socială și oferă o perspectivă tulburătoare asupra unei lumi viitoare profund transformate. O șansă unică apare când un apartament devine disponibil, iar Izi are doar 21 de zile la dispoziție pentru a strânge banii necesari pentru a-și face o garanție. În acest context, intră în scenă Benji, fiul unei colege de muncă a mamei lui Izi. Relația lor este complexă, iar decizia lui Benji de a părăsi comunitatea săracă pune la îndoială legătura lor.

„Bucătăria” abordează subiecte sensibile și actuale, furnizând o privire profundă asupra problemelor sociale din societatea contemporană. Regizorii Daniel Kaluuya și Kibwe Tavares au adus la viață această poveste tulburătoare cu o abordare sensibilă și captivantă.

Daniel Kaluuya, câștigător al două premii BAFTA și recunoscut la nivel mondial pentru performanțele sale actoricești, își face debutul în regie cu acest film. Kibwe Tavares, regizor cu un talent remarcabil, a fost recompensat pentru primul său scurtmetraj cu Medalia Președintelui din partea Institutului Regal al Arhitecților Britanici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: