Redactia.ro
Home » Știri » Filmul complet al tragediei din Alba Iulia, când un tată şi-a omorât copilul și s-a sinucis. La ce ora ar fi murit, de fapt, bebelușul

Filmul complet al tragediei din Alba Iulia, când un tată şi-a omorât copilul și s-a sinucis. La ce ora ar fi murit, de fapt, bebelușul

Filmul complet al tragediei din Alba Iulia, când un tată şi-a omorât copilul și s-a sinucis. La ce ora ar fi murit, de fapt, bebelușul

Iată cum s-ar fi desfășurat crima din Alba Iulia, când un tată şi-a omorât bebelușul de doar un an și s-a sinucis mai apoi. La ce ora ar fi murit, de fapt, cel mic.

Filmul complet al tragediei din Alba Iulia, când un tată şi-a omorât copilul și s-a sinucis. La ce ora ar fi murit, de fapt, bebelușul

Tatăl în vârstă de 27 de ani și-a spânzurat băiețelul de doar un an și apoi s-a sinucis. Se pare că acesta avea neînțelegeri cu fosta lui iubită, mama copilului lor, și ar fi avut un conflict și în noaptea crimei. Cei doi se despărțiseră în toamna anului trecut.

„Sunt multe lucruri de lămurit şi de clarificat. Ce se întâmplă cu băieţelul? Cum de rămâne la partenerul acestei femei? Cum de femeia nu este acasă? Şi cum de la 1 noaptea are loc o discuţie telefonică lămuritoare, ce se întâmplă cu copilul, dacă este în regulă. Acest lucru ar însemna să evidenţieze un conflict acut între cei doi”, a spus criminalistul Tudorel Butoi la Antena 3 CNN.

„Aceşti oameni sunt disfuncţionali, mintea lor nu lucrează. În mentalitatea lor ne putem imagina a fi nişte mecanisme de ceas stricate. Să nu poţi tu să comunici, să nu poţi tu să argumentezi, să nu poţi tu să înţelegi, să aplanezi”, a mai completat acesta.

Filmul complet al tragediei din Alba Iulia, când un tată şi-a omorât copilul și s-a sinucis. La ce ora ar fi murit, de fapt, bebelușul
Foto: preluare ziarulunirea.ro

Intervenţia poliţiştilor în locuința bărbatului, după trei ore de la primul apel la 112 al mamei copilului, a fost pusă la îndoială de mulți. În comunicatul emis de Poliție, s-a menționat că proprietarul apartamentului nu le-a dat voie să spargă uşa, iar agenţii l-au aşteptat în faţa uşii mai bine de o oră să vină cu cheia.

Totodată, Poliția a susținut că nu au existat indicii că bebeluşul ar fi în pericol. Între timp, specialiştii criminalişti spun că poliţiştii de la fața locului s-ar fi temut că vor fi nevoiţi să plătească uşa, a relatat Antena 3 CNN.

Iată filmul tragediei, potrivit Antena 3 CNN.

La ora 1 şi 14 minute, ora veche, femeia sună la Poliţia Municipiului Alba Iulia susținând că e îngrijorată pentru fiul ei, aflat în grija tatălui. Ea a avut un schimb de mesaje cu fostul iubit şi apoi nu i-a mai răspuns. Era gelos și ar fi avut un comportament suspect.

La ora 1 şi 25 de minute, dispeceratul a anunţat cea mai apropiată echipă de poliţie din teren. Doi agenţi de la ordine publică au luat legătura cu mama. Unul dintre ei l-a sunat pe Bogdan, tatăl băieţelului. Era ora 1 şi 28 de minute. Bogdan nu i-a răspuns.

La ora 1 și 30, echipajul a ajuns în faţa blocului la indicaţiile mamei. Locuiseră cu chirie acolo toţi 3, până în octombrie, când Cristina a încheiat relația. Poliţiştii au sunat la interfon, dar Bogdan nu le-a răspuns.

La ora 1 şi 43 de minute, unul dintre agenţi l-a sunat din nou pe mobil pe Bogdan. De două ori. Bărbatul nu le-a răspuns.

Ora 1 şi 46 de minute. Bogdan l-a sunat înapoi pe agentul care-l apelase și i-a spus poliţistului că băieţelul este bine. Poliţistul i-a cerut o dovadă, însă bărbatul a închis telefonul şi nu a mai răspuns niciodată.

Până la ora 2 şi 10 minute, agenţii au păzit uşa blocului. Nu au putut trece de uşa cu cartelă şi interfon. Doar doi agenţi de la ordine publică şi o mămică îngrijorată. În tot acest timp, agentul cu care Bogdan schimbase câteva vorbe l-a mai sunat de 13 ori, a relatat Antena 3 CNN.

La ora 2 şi 11 minute, poliţiştii intră în bloc cu ajutorul unui vecin. Ajunşi în faţa uşii, agenţii de la ordine publică au găsit-o încuiată.

La ora 2 şi 28 de minute l-au sunat pe proprietarul apartamentului. A răspuns soţia acestuia, care le-a comunicat că îi va suna soţul ulterior. În paralel, un echipaj de la rutieră a mai verificat o adresă.

La ora 2 şi 33 de minute, echipajul este trimis la adresa respectivă, unde a fost găsită maşina pe care o mai folosea Bogdan.

La ora 2 şi 36 de minute, proprietarul apartamentului, în faţa uşii căruia stăteau poliţiştii, a sunat înapoi. Le-ar fi spus să nu intre cu forţa în casă pentru că Bogdan e un tip OK, uşa e metalică şi ar putea provoca daune apartamentului dacă o forţează şi oricum e posibil ca bărbatul să nu fie în casă.

Ora 2 şi 38 de minute. Cristina a reuşit să dea pe Facebook de mama lui Bogdan, care nu ştia nimic de fiul său. Ştia doar că era într-o adâncă depresie, de când cei doi se despărţiseră.

Ora 3 şi 50 de minute. Proprietarul apartamentului a ajuns în faţa uşii, a încercat să o descuie, dar nu a putut. Cei doi agenţi, singurii poliţişti de la faţa locului, au cerut ajutor. Au chemat un echipaj de pompieri.

La ora 4 şi 5 minute, echipajul ISU a deschis uşa. Era prea târziu. Şi pentru băieţel, şi pentru Bogdan.

Potrivit unor surse, medicii legişti au stabilit că bebeluşul a fost ucis între miezul nopţii şi ora 1, iar Bogdan şi-a pus capăt zilelor pe la ora 2.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: