Redactia.ro
Home » Știri » Filmul de pe Netflix care a făcut furori în 77 de țări din lume. Nu trebuie să-l ratezi

Filmul de pe Netflix care a făcut furori în 77 de țări din lume. Nu trebuie să-l ratezi

netflix

Un film care abia a intrat pe platforma Netflix la data de 11 august se află deja în topul a 77 de țări din întreaga lume. Este apreciat de către cinefili, cât și despre cei care pur și simplu caută o peliculă care să-i țină lipiți de micile ecrane. Iată despre ce film este vorba și de nu ar trebui să-l ratezi!

Filmul de pe Netflix care a făcut furori în 77 de țări din lume

Este vorba despre „Heart of Stone”, o peliculă de acțiune și spionaj, în care joacă Gal Gadot și Jamie Dornan, regizat de britanicul Tom Harper. Gal Gadot, actrița principală a acestei peliculă a vorbit care este farmecul acesteia și a subliniat că reușește să îmbine cu succes acțiunea cu o poveste plină de emoție.

Filmul prezintă povestea lui Rachel Stone (interpretată de Gal Gadot). Rachel aparent este o persoană fără experiență, angajată în departamentul tehnic al unei unități de elită din cadrul MI6, sub conducerea agentului principal Parker (jucat de Jamie Dornan). Cu toate acestea, MI6 nu este conștientă că Rachel, de fapt, lucrează în secret pentru Carta, o organizație clandestină dedicată menținerii păcii, care utilizează tehnologii ultramoderne pentru a contracara amenințările internaționale. Existenta acestei organizații este complet necunoscută chiar și pentru cei mai experimentați dintre spioni.

Povestea filmului „Heart of Stone”

Rachel a fost pregătită pentru a deveni o profesionistă desăvârșită, o agentă de teren extraordinară, care se concentrează asupra misiunilor, se bazează pe cifre și nu are încredere în nimeni. Când o misiune de rutină este perturbată de misterioasa hackeriță Keya Dhawan (interpretată de Alia Bhatt), cele două lumi ale lui Rachel intră în coliziune.

În ciuda unor șanse reduse de reușită, Rachel se luptă într-o cursă contra timpului pentru a-și proteja organizația, cu riscul de a-și dezvălui propria identitate. Dacă reușește sau nu, puteți afla doar dacă urmăriți pelicula „Heart of Stone”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: