Redactia.ro
Home » Știri » Filmul tragicului accident din Călărași! Imagini teribile surprinse de camerele video. Ei sunt soții care au murit cu cele două fetițe în impactul puternic

Filmul tragicului accident din Călărași! Imagini teribile surprinse de camerele video. Ei sunt soții care au murit cu cele două fetițe în impactul puternic

GALERIE FOTO (6)

Filmul tragicului accident din Călărași! Imagini teribile surprinse de camerele video. Ei sunt soții care au murit cu cele două fetițe în impactul puternic. Cum s-a întâmplat totul.

Filmul tragicului accident din Călărași

Un accident teribil a avut loc pe o șosea din Frumușani, județul Călărași. O familie întreagă, doi adulți și doi copii, au murit după ce un șofer a vrut să vireze fără să se asigure. Cele patru persoane și-au pierdut viața pe loc în impactul puternic. După douăsprezece ore de la accident, a murit și șoferul celui de-al doilea autovehicul. Oamenii legii vor stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul, cine este vinovat și cu ce viteză circulau cele două autoturisme implicate în accident. Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din zonă sunt de-a dreptul teribile. Se poate observa clar cum microbuzul a încercat să vireze stânga fără să se asigure, iar mașina a intrat în el.

Ei sunt soții care au murit cu cele două fetițe

Tragedia a avut loc pe DN 4, la intrare în comuna Frumuşani din judeţul Călăraşi. Cei care au ajuns primii la locul accidentului au avut parte de imagini de coşmar. Diana și Vali, împreună cu cele două fetițe ale lor, au murit.  Maşina condusă de Vali, de 44 de ani şi în care se aflau soţia sa, Diana, de 27 de ani şi cele două fetiţe în vârstă de 6 şi 11 ani, circula cumare viteză, au spus martorii. Acul vitezometrului s-ar fi blocat la 220 de km/h. La cealaltă maşină, însă, acul vitezometrului s-a blocat la 100 de km/h. O expertiză va stabili vitezele cu care cele două maşini circulau în momentul impactului. Vali a fost proiectat în afara autoturismului, la fel ca şi fetiţa de 11 ani. Diana şi fetiţa de şase ani au murit, fiind prinse în mormanul de fiare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini