Redactia.ro
Home » Monden » Fina soților Prodan-Reghecampf, dezvăluiri inedite despre divorțul celor doi. Ce avere dețineau la începutul relației

Fina soților Prodan-Reghecampf, dezvăluiri inedite despre divorțul celor doi. Ce avere dețineau la începutul relației

Fina soților Prodan-Reghecampf, dezvăluiri inedite despre divorțul celor doi.

Fina soților Prodan-Reghecampf, dezvăluiri inedite despre divorțul celor doi. Fina Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf a făcut declarații surprinzătoare despre relația acestora. Ramona Lăzuran susține că cei doi au construit împreună un adevărat imperiu. Ce avere aveau la începutul relației?

Fina soților Prodan-Reghecampf, dezvăluiri inedite despre divorțul celor doi. Ce avere dețineau la începutul relației

Fina soților Prodan-Reghecampf, dezvăluiri inedite despre divorțul celor doi. Ramona Lăzuran, fina Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf a decis să facă dezvăluiri surprinzătoare despre scandalul divorțului celor doi. Ramona susține că trăiește separarea lor, având în vedere că sunt foarte apropiați. ” Îmi este atât de greu să privesc la episoadele astea care rulează de ceva vreme pe anumite posturi. Nici nu știu ce să spun, cum să pun problema, pentru că nu înțeleg, nu înțeleg ce se întâmplă. Trăiesc despărțirea lor pentru că sunt familia mea și o trăiesc poate mai greu ca despărțirea mea. Pentru mine am știut să mă pregătesc, am știut ce se întâmplă, am cunoscut amănunte și factori distructivi.”, a declarat Ramona într-o emisiune tv.

De asemenea, blondina a vorbit și despre iubita antrenorului, Corina C. Potrivit acesteia, Laurențiu nu ar permite nimănui să-i facă rău familiei sale, chiar dacă a luat decizia de a se despărțit de Anamaria. ” Nu înțeleg de unde vine chestia asta cu faptul că ea pregătește procese (n.r.:Corina). Nu trebuie să credem tot ce se scrie. Eu nu cred că vreodată în această viață, acest om, Laurențiu Reghecampf, o să accepte lângă el o persoană care este dăunătoare trecutului său.„, a adăugat Ramona Lăzuran.

Ramona Lăzuran a vorbit și despre începuturile relației dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Fina celor doi a declarat că în urmă cu câțiva ani erau doi oameni modești, chiar dacă Ionela Prodan avea o avere impresionantă. ” Eu îi cunosc pe acești oameni foarte bine, vorbesc cu ei, am vorbit cu ei, sunt parte din mine și familia mea, parte din copilul meu pentru că sunt părinți spirituali pentru Maya, fiica mea.

Ei trăiau destul de modest, în ciuda faptului că doamna Ionela Prodan avea un statut și o avere impresionantă și atunci.Ei au plecat amândoi, însă nu de la aceste milioane de care vorbim acum că sunt de împărțit. Au pornit de la un salariu la FC Snagov, iar Anamaria de la un salariu de la o televiziune, care nu era atât de mare cum crede lumea”, a spus aceasta.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au „crescut” împreună

Ramona este de părere că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au muncit și au construit împreună un adevărat imperiu. Blondina i-a luat apărarea antrenorului de la CSU Craiova. „Ei au muncit împreună și au crescut împreună. Însă, hai să nu mai aruncăm cu piatră pentru că Laurențiu Reghecampf nu este crescut de nimeni. Eu nu cred că nașa mea, Anamaria Prodan, și-ar fi luat vreodată lângă ea un nimeni. Omul acesta s-a născut cineva, a muncit enorm. A plătit cu prețul copilăriei tot ce are și cine este. Pentru că el nu a avut copilăria pe care au avut-o toți copiii, el a muncit enorm pentru a ajunge unde a ajuns, ca jucător în primul rând.”, a mai spus Ramona Lăzuran.

În ultima perioadă, Ramona a fost alături de cei doi nași ai săi, declarând că este o perioadă dificilă pentru familia lor. „Am vorbit de multe ori. Există o suferință foarte mare, e o traumă ce se întâmplă. Orice mamă care se vede peste noapte fără aripi, rămâne cu singura alinare copilașul ală de lângă ea. Automat intervine disperarea, intervin niste trăiri pe care nu mai poți fi stăpână. Încerci să atragi lângă tine persoane care ai impresia că te pot ajuta, nu te poate ajuta nimeni. Greșeala lor cea mai mare, în toată această perioadă de viață de familie, a fost că au acceptat în jurul lor persoane nepotrivite. Care au profitat de ei, de bunurile lor, de notorietatea lor”, a explicat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: