Redactia.ro
Home » Monden » Finala Românii au Talent 2024 | Cristian Ciaușu va pleca acasă cu marele premiu de la Pro TV

Finala Românii au Talent 2024 | Cristian Ciaușu va pleca acasă cu marele premiu de la Pro TV

Finala „Românii au talent” 2023. Cine luptă pentru marele premiu de 120.000 de euro

Vineri, 31 mai, de la 20:30, la Pro TV, va avea loc finala mult așteptată a emisiunii „Românii au talent”, sezonul 14. În această seară, 11 concurenți vor urca pe scenă pentru a-și demonstra talentul și a impresiona juriul format din Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, dar și publicul de acasă. Competiția se anunță a fi una strânsă, cu performanțe spectaculoase care vor ține telespectatorii cu sufletul la gură.

În seara de vineri, 31 mai 2024, „Românii au talent” își va alege câștigătorul. Din cei 11 concurenți care au ajuns până în această etapă, publicul tinde deja spre trei favoriți. Conform unei case de pariuri, în top se află Iulia Vîlceanu „Villia”, urmată de Eduard Anghelescu și de Ansamblul „Hecenii”, poziționat pe locul al treilea. Cristian Ciaușu, Karlos Tănăsucă și Ana Nuță sunt și ei în primii zece.

Prestațiile concurenților din finala Românii au Talent 2024

UPDATE: Cristian Ciaușu a câștigat marele premiu Românii au Talent

Emoțiile au atins apogeul în momentul în care Smiley și Pavel Bartoș au anunțat rezultatele finale. Lacrimi de bucurie, hohote de râs și aplauze au marcat încheierea sezonului și a marii finale.

Astfel, Anastasia Beaumont s-a clasat pe locul 11. VAN a ocupat locul 10, urmat de Eduard Anghelescu pe locul 9, Villia pe locul 8 și Dora pe locul 7. Karlos Tănăsucă s-a situat pe locul 6, Calisthenics România pe locul 5, iar Emanuel Barica pe locul 4. Locurile 3 și 2 au fost adjudecate de Ansamblul Hecenii și respectiv Ana Nuță. Marele premiu a fost câștigat de Cristian Ciaușu.

UPDATE: Votul s-a încheiat!

După câteva minute bune de votare, liniile s-au închis. Anunțul a fost făcut de prezentatorii show-ului de talente de la Pro TV, Smiley și Pavel Bartoș.

Înainte de a dezvălui numele câștigătorului marelui premiu, jurații și-au exprimat opiniile despre această ediție. Dragoș Bucur a menționat că, văzând finaliștii, și-a dat seama cât de educat și pregătit este, de fapt, publicul de acasă. Andra a promis că va păstra legătura cu toți participanții.

UPDATE: Votul a început!

Liniile de vot sunt acum deschise. De acum și până când Smiley și Pavel Bartoș vor anunța închiderea votului, telespectatorii își pot alege favoritul dintre cei 11 finaliști care au urcat pe scenă în această seară.

Românii pot vota prin SMS la numărul 1444, folosind indicativul finalistului preferat. Mesajele pot fi trimise din rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil, cu un tarif de 0.48 euro. Numărul maxim de SMS-uri per votant este de 10. Cei din diaspora pot vota online pe site-ul voteaza.protv.ro.

UPDATE:Calisthenics România au încheiat seria finaliștilor

Ultimii finaliști care au urcat pe scena Românii au Talent în ediția de vineri, 31 mai 2024, au fost membrii grupului Calisthenics România. Aceștia își doresc să câștige competiția pentru a-i sprijini și pe ceilalți români care practică această activitate. Scopul lor este să obțină fonduri pentru a avea o sală de antrenament, deoarece momentan se antrenează în parcuri, unde riscul de accidentare este mult mai mare, mai ales pe timp de iarnă.

UPDATE:Cristian Ciaușu a impresionat cu un moment memorabil la nai

În finala Românii au Talent 2024, Cristian Ciaușu a oferit un moment deosebit cântând la nai, ca și cum mentorul său, Tudor Gheorghe, ar fi fost prezent în fața lui. Publicul a fost atât de impresionat încât s-a ridicat în picioare și l-a aplaudat îndelung după ce a încheiat interpretarea.

UPDATE: Van este mândru și convins că a pus Pătulele pe hartă

Cu aceeași naturalețe care l-a făcut îndrăgit de publicul român, Van a împărtășit în finala Românii au Talent 2024 cât de mândră este bunica lui de el și cum a avut curajul să participe la preselecții, în ciuda faptului că este un băiat simplu de la țară. Acum, afirmă cu încredere că a reușit să pună localitatea Pătulele pe hartă.

UPDATE: Villia a avut o interpretare senzațională în finală

În finala „Românii au talent” 2024, Villia a pășit pe scenă pentru a interpreta o nouă compoziție proprie. Cântecul intitulat „Oceanul” este pentru ea un simbol al renașterii și speră ca acesta să fie inspirația de care oamenii au nevoie pentru a-și continua drumul în viață. Momentul său artistic a impresionat profund și a emoționat publicul, reușind să cucerească inimile tuturor celor prezenți.

„O fată atât de faină. Vreau să-ți zic că după fiecare prestație, m-am tot văzut cu oamenii și ți-am auzit numele de foarte multe ori. Pe cei pe care i-ai câștigat deja, cred că o să rămână cu tine pe toată cariera ta. Iar eu o să mă număr printre ei”, i-a spus Andra.

UPDATE: Emanuel Barica a îzbucnit în lacrimi

În finala Românii au Talent 2024, Emanuel Marica a fost copleșit de emoții și a izbucnit în plâns, mărturisindu-și dorul de mama sa bolnavă. Deși nu a mai vorbit cu ea de mulți ani și nu poate fi alături de ea, Emanuel și-ar dori cu ardoare să îi arate cât de mult a crescut și cum și-a dezvoltat talentul artistic.

„Abia acum, trebuie să-ți recunosc, pot să-ți spun că ceea ce văd este o operă de artă. Am avut de puține ori senzația că stau în fața unui artist pe scena asta. Ceea ce ai făcut în atât de puține minute, e o operă de artă”, a spus Mihail Bobonete.

UPDATE: Eduard Anghelescu a declarat că știe exact ce ar face cu premiul

Eduard Anghelescu, un adolescent cunoscut pentru firea sa retrasă, a urcat pe scena finalei Românii au Talent 2024 interpretând piesa „Fix You” de la Coldplay. Eduard a explicat că acest cântec este special pentru el deoarece transmite ideea că, în momentele dificile, există întotdeauna cineva care te susține.

Pentru Eduard, acea persoană este tatăl său. Totuși, absența tatălui său, care lucrează în străinătate, este resimțită puternic. Eduard a dezvăluit că, dacă ar câștiga marele premiu, ar folosi banii pentru a-l aduce pe tatăl său acasă, asigurându-se astfel că familia rămâne unită.

Andi Moisescu l-a apreciat, spunând: „Dincolo de faptul că este un talent uriaș și că are acest timbru unic, ceea ce remarc eu este că el este un tânăr care știe să facă alegeri extraordinare.” Andra a completat: „Mă înclin în fața unui asemenea talent. Este momentul meu preferat de până acum. Sper să câștigi.

UPDATE: Ana Nuță, moment emoționant pe scenă

Ana Nuță, tânăra care și-a descoperit talentul cântând în biserică, a avut un moment impresionant în finala Românii au Talent 2024, care a făcut tuturor pielea de găină, cum ar spune Andra. Concurenta a interpretat versurile poemului „Sara pe deal” de Mihai Eminescu.

Costumația superbă inspirată din costumele populare și vocea sa puternică au fost ingredientele perfecte pentru o prestație impecabilă. Jurații au fost profund impresionați de momentul ei.

Mă doare carnea pe mine de cât de frumos a fost. Fiecare interpretare a ta asta a făcut, mi-a intrat la inimă. De la preselecții și până acum, ai evoluat”, i-a spus Andra, care i-a mărturisit că a primit un mesaj special pentru ea de la părintele Pimen, care a felicitat-o. „Vocea ta a sunat ca o vioară”, i-a dezvăluit Dragoș Bucur.

UPDATE: Karlos Tănăsucă a realizat din nou un calcul ireal

Karlos Tănăsucă a realizat un calcul complicat cu radicali în timp ce recita o poezie. Deși a făcut o greșeală la început, acest lucru nu l-a descurajat pe micuțul talentat, căruia Mihai Bobonete s-a oferit să-i sponsorizeze o vizită în București. Karlos a obținut recent locul I la un concurs de matematică ce a avut loc la Barcelona.

Carlos este un băiat extrem de talentat”, a spus Andi Moisescu. „Faptul că ai greșit astăzi este dovada cea mai bună că ce se întâmplă aici se întâmplă live”, l-a liniștit Mihai Bobonete. Andra i-a spus că i-a oferit o lecție valoroasă.

UPDATE: Micuța Dora Debreczeni a făcut show pe scenă

Dora Debreczeni și-a luat „concediu de două săptămâni” de la școală pentru a se pregăti pentru finala Românii au talent 2024. După ce a experimentat lumea televiziunii, micuța a decis că vrea să devină vedetă când va fi mare.

Ea a început prin a spune bancuri, amuzându-i copios pe jurați. Dar nu s-a oprit aici și a demonstrat ce știe cel mai bine: a cântat. „Dora se califică pentru Pro TV. Doar să-și aleagă ea unde merge de acum încolo”, a comentat Andi Moisescu.

UPDATE: Ansamblul Hecenii au intrat primii pe scenă în această seară

Ansamblul Hecenii a deschis seara cu un număr compus din două dansuri combinate. Deși au evoluat exemplar, copiii au mărturisit că încă nu au un loc propriu unde să facă repetiții, ceea ce le îngreunează munca. De asemenea, au întâmpinat dificultăți în a-și procura încălțămintea necesară. Cu toate acestea, au dat tot ce au avut mai bun în finala Românii au Talent 2024. Jurații au fost încântați și i-au aplaudat în picioare. „Eu am consumat caloriile privindu-i. (…) Sunt surprins că scena noastră încă nu s-a rupt. Mi-aș dori oricând să-i văd și să-i tot revăd”, a spus Andi Moisescu. De asemenea, Andra i-a invitat la următorul său concert Tradițional.

Cine a câștigat premiul de originalitate

Votul s-a încheiat! După o săptămână în care publicul și-a putut susține favoriții, Smiley și Pavel Bartoș au anunțat câștigătorul premiului de originalitate.

Carla Munteanu a fost cea care a câștigat acest premiu. Cu emoție, fetița și-a ridicat trofeul și a părăsit scena, fiind aplaudată de întreaga sală, pentru a face loc următorului concurent.

 

Finala Românii au Talent 2024

Finaliștii care vor fi aplaudați la scenă deschisă în această seară sunt Ana Nuță, Anastasiia Beaumont, Ansamblul Hecenii, Calisthenics România, Cristian Ciaușu, Dora Debreczeni, Eduard Anghelescu, Emanuel Barica, Karlos Tănăsucă, VAN și Villia. Acești talentați concurenți au trecut prin numeroase etape eliminatorii, demonstrând că merită să fie în finala celui mai urmărit show de talente din România.

Publicul va avea puterea de a decide prin vot cine merită să fie desemnat câștigătorul ediției din acest an. Pe lângă premiul cel mare de 120.000 de euro, vor fi acordate și premiile pentru locul 2 (20.000 de euro) și locul 3 (10.000 de euro). De asemenea, va fi acordat și premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Juriul a ales deja patru concurenți pentru acest premiu: VAN, Karlos Tănăsucă, Iustin Cazacu și Carla Munteanu.

Românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1444 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Aceasta este șansa publicului de a-și exprima preferințele și de a susține concurenții care i-au impresionat cel mai mult.

Performanțele remarcabile ale semifinaliștilor

În prima semifinală a acestui sezon, care a avut loc pe 17 mai, 12 concurenți au cântat live pe scena emisiunii, dar numai cinci s-au calificat în finală: Calisthenics România, Eduard Anghelescu, Emanuel Barica, Karlos Tănăsucă și VAN. Performanțele lor au fost apreciate atât de juriu, cât și de public, asigurându-le locul în marea finală.

În cea de-a doua semifinală, care a avut loc pe 24 mai, alți 12 concurenți s-au prezentat în fața juriului. Telespectatorii au decis următorii cinci calificați în marea finală: Villia, Dora Debreczeni, Cristian Ciaușu, Ansamblul Hecenii și Ana Nuță. Acestora li s-a adăugat și Anastasiia Beaumont, care a primit un wild card din partea celor patru jurați.

Acum, în finală, acești 11 concurenți sunt pregătiți să își demonstreze din nou abilitățile și să lupte pentru marele premiu. Fiecare dintre ei aduce pe scenă ceva unic și special, de la interpretări muzicale impresionante la spectacole de dans captivante și acrobații uluitoare.

Favoriții publicului și casele de pariuri

Numai unul, însă, va pleca acasă cu premiul de 120.000 de euro la care râvnesc cu toții. Iulia Vîlceanu are 20 de ani, este din Satu Mare și studiază psihologia în limba engleză la Universitatea din Cluj. În audiții, ea a interpretat piesa proprie, „Trec peste”, care i-a făcut pe Smiley și Pavel Bartoș să o trimită direct în semifinale. Publicul a iubit-o, de asemenea, propulsând-o mai departe în concursul de la Pro TV.

Un alt concurent care ar putea pleca acasă cu marele premiu este Eduard Anghelescu. Puștiul are 15 ani și este elev în clasa a IX-a la Liceul de Artă din Craiova. Dar el are vise ce depășesc cu mult granițele României. De curând a obținut viza și vrea să plece în America. Va cânta, în cadrul unui concurs organizat de International School of Bucharest și International Festival of Language and Culture, în Washington, Toronto și Los Angeles.

Edi a moștenit talentul de la bunicul său, care a fost tenor la Opera Română și la Filarmonică. La „Românii au talent”, adolescentul a cântat, alături de tatăl lui, piesa „Monsters” a lui James Blunt, impresionând juriul și publicul deopotrivă.

Cât despre Ansamblul „Hecenii”, acesta a primit Golden Buzz de la Andra. Grupul de dansatori din Republica Moldova nu este unul anonim. Ba chiar a fost premiat de președinta Maia Sandu, iar guvernul a decis să investească în sala în care cei mici se antrenează. Performanțele lor de pe scena „Românii au talent” au captivat publicul, transformându-i într-unul dintre favoriții competiției.

Emoții și așteptări pentru marea finală

Finala „Românii au talent” promite să fie un spectacol plin de emoții și surprize. Fiecare dintre cei 11 concurenți a muncit din greu pentru a ajunge în această etapă, iar vineri seara va fi momentul adevărului. Publicul are acum șansa de a-și susține favoriții prin vot și de a decide cine va pleca acasă cu marele premiu.

Această ediție a „Românii au talent” a adus pe scenă talente diverse și impresionante, demonstrând încă o dată că România are multe de oferit în materie de artă și performanță. Indiferent de rezultat, toți concurenții din finală merită aplauze pentru efortul și dedicarea lor.

Rămâne de văzut cine va câștiga marele premiu de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat român din sezonul 14 al „Românii au talent”. Cert este că telespectatorii vor avea parte de un spectacol memorabil, care va încheia în stil mare acest sezon al emisiunii de la Pro TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: