Redactia.ro
Home » TV » Finaliștii Românii au Talent 2021. Cine sunt cei 11 concurenți care vor merge în marea finală a reality show-ului

Finaliștii Românii au Talent 2021. Cine sunt cei 11 concurenți care vor merge în marea finală a reality show-ului

GALERIE FOTO (12) Finaliștii Românii au Talent 2021.

Finaliștii Românii au Talent 2021. Sezonul 11 al emisiunii difuzată pe Pro Tv se apropie de marea finală, în care vor partificipa cei 11 concurenți aleși. În semifinalele live de la Românii au talent au participat în total 24 de concurenți, iar în fiecare dintre cele două semifinale au performat câte 12 concurenți.

Finaliștii Românii au Talent 2021. Cine sunt cei 11 concurenți care vor merge în marea finală a reality show-ului

Finaliștii Românii au Talent 2021. Sezonul 11 al emisiunii Românii au Talent se apropie de marea finală. 11 concurenți au fost aleși ca să-și arate talentul finala reality show-ului. În semifinalele live ale emisiunii au participat 24 de concurenți, iar în fiecare dintre cele două semifinalele au performat câte 12 concurenți. Din fiecare semifinală live, doar cinci concurenți s-au calificat în marea finală Românii au talent. Finaliștii au fost aleși de public prin voturi. Andi Moisescu, Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu au avut un wild-card, pe care l-au putut acorda după a doua semifinală live. Wild-ul card a trimis-o pe Narcisa Ungureanu în finală.

Așadar, în finala Românii au Talent s-au calificat 11 concurenți, care vor lupta pentru a câștiga marele premiu de 120.000 de euro. În a doua semifinală a emisiunii au trecut în finală concurenții Remi Martin, Art of Robots, Dean Bowman, Magitot și Filip Cioc. De asemenea, Maria Rădeanu, Duo Turkeev, Art of Robots și Daria Batschi au fost propuși de juriu pentru Premiul de Originalitate de la Românii au Talent. Marea finală va avea loc pe 28 mai, iar finalistul care obține cele mai multe voturi din partea publicului va fi desemnat câștigătorul sezonului 11 și va pleca acasă cu marele premiu.

Finaliștii Românii au talent 2021

Printre finaliștii se numără și Remi Martin stabilit în Germania care are și origini franceze. Tânărul a făcut un număr de acrobații în preselecțiile de la Românii au Talent, care l-a trimis direct în semifinala competiției. Remi are toate șansele să câștige marele premiu în valoare de 120.000 de euro.”Mă numesc Remi Martin. Am 35 de ani și sunt pe jumătate francez, jumătate german. După ce am terminat școala, am vrut să devin actor, dar am ajuns artist de circ. M-am uitat la foarte multe spectacole Cirque du Soleil, la televizor. Am fost mereu atras de lumea circului. Cred că este o lume minunată, unde sunt posibile multe lucruri.”, a mărturisit Remi la preselecţii.

Filip Cioc este din Galați și are deficiențe de vedere, dar învață la o școală normală. Băiatul s-a născut prematur, dar părinții au încercat să îi asigure o viață normală, fiind dus și în SUA pentru operație. Tânărul a transmis emoții juraților prin vocea sa deosebită. Filip a început să cânte la vârsta de 2 ani, iar părinții i-au remarcat talentul, astfel că a început să facă lecții de canto de la 5 ani.

Art of Robots este un grup din patru tineri veniți din Kârgâstan. Cei patru au venit cu un dans robotiv, iar asta le-a adus un tichet în semifinală, după ce au primit Golden Buzz din partea lui SMiley, juratul care i-a ținut locul lui Andi Moisescu.

Dean Bowman s-a născut în New York, dar locuiește în Reșita, acolo unde are o școală de muzică și îi învață pe copii să cânte gospel. „Cânt de 50 de ani, dar nu cred că am cântat live, la televizor, până acum. Cel puţin nu îmi aduc aminte„, a spus Dean în preselecţii.

Marius Drăguș se numără și el printre finaliști. Acesta îi fă viață lui Magitot, mai participând la emisiunea Românii au Talent și în 2019, când a câștigat Premiul de Originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

Ana Maria Mărgean este o fetiță de 11 ani din Galați, care a ajuns în finala de la Românii au Talent, după ce în semifinală a cântat în duet alături de păpușa ei, Doamna Stela. „Mă bucur că momentul meu a ajuns la inimile multor persoane care urmăresc această emisiune”, a spus fetiţa în semifinală.

Daria Batschi are 15 ani și a prezentat un număr spectaculos în emisiunie. Daria a cântat la harpă o piesă de-a trupei Metallica. Finalista de la Românii au Talent 2021 studiază la harpă încă din clasa a 5-a.

Duo Turkeev este un grup format din Dmytro și Julia, doi soți care au decis să prezinte numărul lor de acrobație la Românii au talent. Cei doi artişti de circ au împreună un copil, pe Liliya Turkeieva, care a participat la rândul său la de la Românii au Talent, sezonul 11.

Gim sau Ghintan Ion Mihai este concurentul care a primit Golden Buzz în preselecțiile emisiunii. Gim a crescut la orfelinat și este recunoscător pentru parcursul său în emisiune.

Rareș Ionel Trufea este din Vaslui, care studiază la un liceu de arte. Acesta a primit un buton auriu, pentru talentul său muzical.

Narcisa din Bucovina are 10 ani și este din Bucovina. Micuța artistă i-a încântat pe jurații de la Românii au talent cu talentul său muzical. Narcisa a spus că dacă va câștiga premiul cel mare, îl va ajuta pe tatăl său să își plătească tratamentul, fiindcă este grav bolnav.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: