Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Fiul Adelei Popescu, pasiune neobișnuită pentru vârsta lui: „Radu era să leșine”

FOTO Fiul Adelei Popescu, pasiune neobișnuită pentru vârsta lui: „Radu era să leșine”

Adela Popescu a dezvăluit de curând că fiul său a uimit-o! Micuțul are o pasiune mai neobișnuită. Iată despre ce este vorba!

Fiul lu Radu Vâlcan și al Adelei Popescu, pasiune neașteptată

Viața de mămică nu este deloc ușoară pentru prezentatoarea și actrița Adela Popescu. Aceasta povestește mai mereu fanilor săi momentele prin care trece, mai ales că are trei băieți, unul mai năzdrăvan ca altul.

Alexandru, Andrei și Adrian sunt comorile ce le fac mai frumoasă viața părinților lor, dar le mai dau din când în când și bătăi de cap. Aparent, micuții lor iubesc să-și confecționeze de unii singuri jucării, dar și să-și personalizeze tricourile.

Cum l-a găsit Adela Popescu pe fiul său?

Adela Popescu le-a dezvăluit urmăritorilor săi de pe Instagram că fiul său are o nouă pasiune, prin care își personalizează singur hăinuțele.

„Micuțul colora cu carioci aproape fiecare tricou pe care îl avea, așa că prezentatoarea Vorbește lumea a decis să-i cumpere câteva articole simple, pe care să le poată modifica în voie. Nu doar atât, ci i-a achiziționat băiatului său și vopsea specială pentru textile. Totuși, aceasta nu a ajuns doar pe haine, ci și pe podea, după cum recunoscut Adela Popescu pe Instagram.

Dacă reacția ei a fost una calmă, Radu Vâlcan nu a fost la fel de liniștit atunci când a văzut ceea ce se întâmplă în casă”, realtează fanatik.ro

Sursa foto: Instagram A dela Popescu

„E gata și tricoul pentru azi. Radu era să leșine când a văzut asta. Dar sunt carioci textile și se curăță cu apă, sper!”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Fiul Adelei Popescu, pasionat de bricolaj

Adela Popescu a povestit în emisiunea pe care o prezintă, „Vorbește Lumea”, din cadrul trustului „Pro TV” că fiul său este un fan al desenelor animate „Ben 10” și că într-o noapte, micuțul nu avea somn și a făcut un ceas.

„Băiețelul meu duce jocul la alt nivel, a început să își bricoleze singur. I-am povestit povestea colegei noastre Sasha care nu a avut ceas de Ben Ten și a fost atât de impresionat și s-a apucat să îi facă un ceas de Ben Ten.

Ben Ten este un personaj extrem de important în familia noastră, iar băiețelul meu, într-o noapte în care nu dormea, a desenat acest ceas.

Ai ceasul la mână și vine așa… Totul începe cu un ceas legat de mâna lui…”, a povestit Adela Popescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: