Redactia.ro
Home » Monden » Fiul Andreei Esca nu poate sta fără mâncarea mamei. Știrista îi trimite pachet la facultate, în Spania: „Salată de vinete și…”

Fiul Andreei Esca nu poate sta fără mâncarea mamei. Știrista îi trimite pachet la facultate, în Spania: „Salată de vinete și…”

Fiul Andreei Esca nu poate sta fără mâncarea mamei. Celebra prezentatoare de știri îi trimite pachet la facultate, în Spania. Ce mâncare îi pregătește vedeta de televiziune fiului ei.

Fiul Andreei Esca nu poate sta fără mâncarea mamei

Aris Melkior a promovat cu brio examenul de Bacalaureat și a mers la facultate în Barcelona, Spania. Acolo urmează studiile pe care și le-a dorit. Ei bine, Aris nu poate sta fără mâncarea mamei și adesea i se face dor de diferite preparate românești. Așa că o pune pe Andreea Esca să-i facă un pachet și să-i trimită ori de câte ori are poftă de ceva anume. Este pentru prima dată când Aris stă departe de familie și de cei apropiați lui. După patru luni petrecute în Barcelona, Aris și-a sunat mama și a rugat-o să-i trimită câteva preparate făcute de ea, pentru că îi este doar nu doar de ea, ci și de mâncarea ei.

M-am mutat în Barcelona. Mai am o lună de vacanță și după mă întorc. Îmi place foarte mult, dar e prima dată când am stat atât de mult departe de casă și mi-am dat seama că îmi e dor de familie. Patru luni am stat cel mai mult fără să-i văd. I-am zis să-mi trimită salată de vinete prin curier și mi-a adus-o”, a spus Aris, în emisiunea lui Măruță de la PRO TV.

„Poți să îți imaginezi că trimit în Barcelona salată de vinete și tartă cu praz? Înainte mama ta nu-ți trimitea cu nașul?”, a spus Andreea Esca.

Ce spunea Andreea Esca despre fiul ei, Aris

Prezentatoarea de știri și fiul ei au o relație foarte specială. Andreea Esca îl consideră pe Aris un băiat foarte special, inteligent și atent la detalii. „Aris e cald, haios, iute la minte, bun la vorbe, chibzuit la fapte, dezordonat, aiurit, caustic, filozof, atent la detalii. Așa cum e, e băiatul meu iubit, care a fost frumos din prima clipa în care a apărut pe lume! Și care mi-a dat voie să-l iubesc cu patima mea îngrozitoare, învățându-mă răbdarea. Iți mulțumesc Aris Melkior!”, scria Andreea Esca, pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: