Redactia.ro
Home » Monden » Fiul Corneliei Catanga, mesaj îngrijorător de ziua mamei sale: ”Îmi vine să mă omor, să vin la tine”

Fiul Corneliei Catanga, mesaj îngrijorător de ziua mamei sale: ”Îmi vine să mă omor, să vin la tine”

Fiul Corneliei Catanga, mesaj îngrijorător de ziua mamei sale

Fiul Corneliei Catanga, mesaj îngrijorător de ziua mamei sale. Regretata artistă s-a stins din viață pe 26 martie 2021. Moartea cântăreței a șocat pe toată lumea, iar fiul și soțul său suferă cumplit. În ziua în care Cornelia Catanga ar fi împlinit 64 de ani, Alexandru a postat un mesaj îngrijorător.

Fiul Corneliei Catanga, mesaj îngrijorător de ziua mamei sale: ”Îmi vine să mă omor, să vin la tine”

Cornelia Catanga a fost una dintre cele mai apreciate artiste de muzică de petrecere. Cântăreața s-a stins din viață pe 26 martie, anul trecut, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Din păcate, vedeta a refuzat internarea, iar starea sa de sănătate s-a agravat. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe artistă.

Astăzi, Cornelia ar fi împlinit 64 de ani. Alexandru, fiul său și Aurel Pădureanu, soțul artistei, suferă cumplit și nu pot accepta moartea acesteia. Băiatul cântăreței de muzică lăutărească îi simte dorul mamei sale și merge ori de câte ori poate la mormântul acesteia. Din când în când, Alexandru Pădureanu își mai arată durerea postând mesaje emoționante pe rețelele de socializare. Tânărul pare să nu își mai revine după moartea Corneliei Catanga.

Aurel și Alexandru Pădureanu, îndurerați după moartea Corneliei Catanga

De ziua mamei sale, Alexandru a postat un mesaj sfâșietor pe rețelelel de socializare. Aurel Pădureanu a scris un mesaj emoționant, cu ochii în lacrimi, în ziua în care ar fi trebuit ca soția lui să fie lângă familia ei.Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au trăit o poveste de dragoste frumoasă, iar rodul iubirii lor este Alexandru. Tânărul avea o relație apropiată cu mama sa. Din păcate, artista a plecat dintre noi mult prea devreme.

” Scriu aceste randuri, cu lacrimi in ochi si ma gandesc tot timpul eu si Alexandru la Cornelia. Astazi, 9 Martie, implinea 64 de ani. Nici acum dupa un an de zile, nu ne putem reveni….. Ne culcam, si ne sculam cu ea in gand.

Nimeni nu stie ce se petrece in sufletul nostru. Nu doresc la nimeni sa aiba aceasta mare durere in suflet, asa cum o avem noi… lipsa Corneliei o simtim in permanenta cu toate, ca duc o lupta si eu si copilul meu, sa mergem mai departe si sa nu ne mai gandim in permanenta la ea..dar ne este IMPOSIBIL.Suferim enorm de mult, ca multi ne-au uitat si aici ma refer la prietenii, cu care am mancat o paine destul de buna impreuna, si bineinteles la familia noastra! Dar asta este viata si nu doresc nimanui rau. Dar roata se invarteste…..Ma uit la aceste poze si imi vine sa urlu ca un nebun, gandindu-ma ce femeie frumoasa am avut langa mine!!!! Nu vreau sa credeti ca o laud… dar Cornelia a fost o MARE ARTISTA, care si-a inscris numele in nemurire si sunt convins ca numele ei va ramane in istoria muzicii lautaresti, alaturi de cele mai mari personalitati. Ar trebui sa nu confundam notiunile, intre ce inseamna popularitate si celebritate…. eu sper ca intelegeti ceea ce spun..!!”, este o parte din mesajul transmis de lăutar.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: