Redactia.ro
Home » Monden » Cornelia Catanga i-a apărut în vis lui Aurel Pădureanu. Soțul regretatei cântărețe, mărturii șocante

Cornelia Catanga i-a apărut în vis lui Aurel Pădureanu. Soțul regretatei cântărețe, mărturii șocante

Aurel Pădureanu cere deshumarea Corneliei Catanga.

De când Cornelia Catanga s-a stins din viață, soțul ei Aurel Pădureanu nu are liniște. Acesta trăiește o suferință de nedescris, ba mai mult recent a afirmat că dorește deshumarea artistei. El a mărturisit că zilele trecute Cornelia Catanga i-a apărut in vis.

Ce mărturisiri a făcut Aurel Pădureanu

Nu este pentru prima oară când Aurel Pădureanu vine public și povestește că regretata artistă i-a apărut în vis și i-a transmis un mesaj. De această dată, prezent în cadrul unei emisiuni, Aurel Pădureanu a spus că Cornelia Catanga i-a apărut în vis ca și cum s-ar așeza lângă el, iar imediat după i-a spus să aibă grijă de băiatul lor, Alexandru. El a spus că visul s-a simțit cât se poate de real.

Mă rog și în permanență vreau să-mi trimită un mesaj, am visat-o de două ori, a venit lângă mine și în pat și mi-a zis <<ai grijă de Alexandru, ai grijă de el să-și urmeze drumul în viață>>. Vă rog să mă credeți că e parcă e ca o mână protectoare, fără discuție e în prezent lângă mine.”, a spus Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu și fiul său traversează cea mai neagră perioadă. „Am pierdut 300.000 de euro!”

Aurel Pădureanu și fiul său sunt greu încercați de când Cornelia Catanga s-a stins din viață. Cei doi au povestit în cadrul unei apariții publice că au ajuns la sapă de lemn de când Cornelia s-a îmbolnăvit. Aurel Pădureanu a povestit că soția sa era de mult foarte bolnavă și că un lucru care a venit cu un puternic gust amar pentru Cornelia a fost momentul când nu au mai avut bani să plătească banca și au pierdut suma de aproape 300.000 de euro. Soțul regretatei artiste a dezvăluit că după acest eveniment Cornelia a suferit enorm fiindcă îți făcea griji constante pentru fiul său Alex.

Era foarte bolnăvioară, dar ea masca chestia asta. Nu am mai putut să plătim la bancă. Noi am pierdut în jur de 300.000 de euro. Ea a suferit enorm. A început să ia pastile de supărare, ca să doarmă mai mult. Zicea: Mi-e frică că am să mor și am să îl las pe Alexandru singur. Nu pot când văd așa ceva. Am o oroare să mai aud de Bragadiru. Nu pot să uit.„, a declarat în trecut Aurel Pădureanu într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: