Redactia.ro
Home » Monden » Fiul Corneliei Catanga pleacă în America. Alex Pădureanu vrea să îi îndeplinească dorința mamei sale

Fiul Corneliei Catanga pleacă în America. Alex Pădureanu vrea să îi îndeplinească dorința mamei sale

Alex Pădureanu, fiul regretatei Cornelia Catanga vrea să plece în America pentru a-i indeplini marea dorință a mamei sale.

Alex Pădureanu, alături de tatăl său Aurel Pădureanu au fost prezenți în cadrul unei televiziuni unde au făcut public faptul că Alex va pleca cât de curând peste hotare pentru a-și crea o carieră de succes în „Țara tuturor posibilităților”. Aurel Pădureanu a povestit că fiul său vorbește cu o fată din America, iar în această toamna va pleca alături de ea în State.

El vorbește cu o fată din America și o să vină ea în octombrie și peste câteva luni o să plece cu ea. Sper la anul să plece în Statele Unite„, a povestit Aurel Pădureanu pentru o emisiune TV.

Alex Pădureanu a declarat că motivul pentru care va părăsi Romnia este acela de a-i îndeplini marea dorință a mamei sale, Cornelia Catanga. Regretata artistă și-a dorit enorm de mult ca fiul său să aibă o carieră de succes în întreaga lume.

Ceea ce pot să fac este ca eu să-i satisfac dorințele mamei mele și să îmi continui cariera. Pe ea o face cea mai fericită atunci când eu cânt. O să plec pentru că asta a fost dorința supremă a mamei mele, ca eu să plec și să-mi continui cariera. Mereu îmi zicea:” Mamă, dacă nu-ți continui cariera și nu ajungi numărul 1 nu știu ce mă fac cu tine”, zice: ”Te spânzur!”, așa mi-a spus„, a spus Alex Pădureanu în cadrul unei emisiuni televizate.

Alex Pădureanu încă o plânge cu lacrimi fierbinți pe mama sa

Alex Pădureanu a făcut declarații care impresionează pe toată lumea. Se pare că fiul regretatei artiste nu se poate împăca cu gândul că nu o mai poate aduce pe mama sa înapoi. De curând, Alex Pădureanu a povestit că o mama sa îi apare până și în vise.

Îmi lipsește foarte mult. Nu există zi sau noapte să nu îî duc dorul. Sunt debusolat, dar mereu încerc să o fac fericită prin cântare pentru că ea își dorește foarte mult să merg mai departe și să o fac fericită. Încerc să lupt, dar nu am ce face. Noi suntem la fel, eu cu mama suntem amândoi aceeași persoană. Două suflete într-un singur corp.”, a declarat Alex Pădureanu pentru un post TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: