Redactia.ro
Home » Monden » Alex Pădureanu încă o plânge cu lacrimi fierbinți pe mama sa. „Două suflete într-un singur corp”

Alex Pădureanu încă o plânge cu lacrimi fierbinți pe mama sa. „Două suflete într-un singur corp”

Alex Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, nu se poate împăca cu gândul că mama sa nu mai este printre noi. De la tragicul eveniment și până acum Alex Pădureanu nu reușește să se adune și nu îi este rușine să spună în repetate rânduri că plânge zilnic ca un copil cu gândul la mama sa care nu mai este lângă el.

Alex Pădureanu a făcut declarații care impresionează pe toată lumea. Se pare că fiul regretatei artiste nu se poate împăca cu gândul că nu o mai poate aduce pe mama sa înapoi. De curând, Alex Pădureanu a povestit că o mama sa îi apare până și în vise.

Alex Pădureanu, muzicant si el, cu un talent extraodinar moșenit de la mama sa, pune că cu toate că mama sa, Cornelia Catanga nu mai este printre noi, el încearcă din rasputeri ca zilnic să facă mândră și fericită acolo în ceruri unde este ea. El este de părere că el și cu mama sa sunt una și aceeași persoana, două suflete într-un singur trup.

Îmi lipsește foarte mult. Nu există zi sau noapte să nu îî duc dorul. Sunt debusolat, dar mereu încerc să o fac fericită prin cântare pentru că ea își dorește foarte mult să merg mai departe și să o fac fericită. Încerc să lupt, dar nu am ce face. Noi suntem la fel, eu cu mama suntem amândoi aceeași persoană. Două suflete într-un singur corp.”, a declarat Alex Pădureanu pentru un post TV.

Îmi este greu, dar nu am ce să fac. Sunt anumite imagini care îmi apar pe Facebook și videoclipuri de la evenimente și încep să plâng ca un copil. Fericirea ei cea mai mare era când am plecat în 2018 în America și când am cântat cu Arturo Sandoval. Am visat-o.”, a mai spus fiul regretatei artiste.

Tatăl său, Aurel Pădureanu tună și fulgeră. Soțul Corneliei Catanga în plin conflict cu tatăl artistei Nicole Cherry

Aurel Pădureanu îl face praf printr-o declarație publică chiar pe tatăl artistei Nicole Cherry, Geroge Ghinea. Soțul regretatei artiste Cornelia Catanga îl acuză pe George Ghinea că nu are caracter și că l-a uitat, la greu. Se pare că tot acest conflict s-a declanșat la începutul lunii aprilie a acestui an, soțul Corneliei Catanga răbufnind din cauza faptului că familia talentatei Nicole Cherry nu l-a chemat la o petrecere.

Nu mă interesează acest om. Îmi este și scârbă să vorbesc despre un om care nu are caracter. Pentru mine acest om nu reprezintă nimic. Zero ori zero este egal cu zero. Eu și soția mea Cornelia am luat-o de mână pe Nicole și am dus-o la Titus Munteanu, ca să o vadă. Nicole este fata nepoatei mele. Eu știu multe despre familia asta, dar mai bine las lucrurile așa cum sunt.(…)Pentru mine, omul acesta nu reprezintă nimic, știu că a fost la înmormântarea soției mele, l-am văzut. El înainte de a face cariera asta a fost șofer și acum a ajuns mare impresar. Nu doresc nimic de la el, doar să stea de vorbă cu mine, atâta tot. Mă simt gol sufletește, mă duc și acum la cimitir, la Cornelia, și plâng și îmi urlu durerea. Eu nu am nimic cu fetița aceea, ei sunt oameni răi, nu Nicole.„, a spus Aurel Pădureanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: