Redactia.ro
Home » Monden » Alex Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, suferă cumplit după pierderea mamei sale: ”Mă sufoc de dor”

Alex Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, suferă cumplit după pierderea mamei sale: ”Mă sufoc de dor”

Alex Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, suferă cumplit după pierderea mamei sale: ”Mă sufoc de dor”

Alex Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, nu poate să treacă peste moarte mamei sale! Tânărul este îngenuncheat de durere, la aproape două luni de la moartea celebrei artiste. 

Alex Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, suferă cumplit după pierderea mamei sale

Vestea morții Corneliei Catanga continuă să fie un șoc pentru toată lumea, la aproape două luni de la decesul artistei. Regina muzicii lăutărești a pierdut lupta cu virusul ucigaș pe data de 26 martie 2021, iar de atunci, familia și apropiații cu greu își mai găsesc liniștea.

Alex Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, și-a strigat disperarea pe rețelele de socializare, prin intermediul unui mesaj emoționant. Alex face față cu greu pierderii suferite și susține că o strigă pe regretata artistă zi de zi, prin casă.

Fiul Corneliei Catanga a adus numai cuvinte de laudă la adresa acesteia și a declarat că indiferent de cât de mult timp va trece și ce se va întâmpla, ea va rămâne regina tuturor, din toate punctele de vedere. Mai mult decât atât, Alex a amintit de momentele în care mama sa aduna zeci de oameni la concertele sale.

”Tu ai fost, esti si vei rămâne REGINA tuturor din toate punctele de vedere!!! Si carisma, si talent, si eleganta, si când intrai intr-o încăpere se scula toată lumea în picioare, si iti saruta mâinile.Din toaate domeniile de activitate.Numai dau detalii, unde, cum, cine, cand, ca explodează facebook-ul. Numai zic de cantare, si bani. Ai fost singura care ai avut o dicție fenomenala, timbru extrem de plăcut, chiar cristalin, de faceai lumea în 2 secunde sa plângă. Ceea ce este foooarte greu… trebuie sa te naști cu aura aia MARE.. indiferent ca erai la „de-ai nostri” sau la romani, toti erau la picioarele tale si cucereai pe toti”, a scris Alex Pădureanu pe contul său de Facebook.

Alex Pădureanu: ”Mi-e dor de tine de mă sufoc”

La finalul mesajului postat pe pagina de Facebook, Alex Pădureanu a precizat că îi este atât de dor de mama sa, încât simte că se sufocă. Tânărul a declarat că nu există zi în care să plângă și să o strigă pe cea care i-a dat viață prin casă. Așa cum probabil vă așteptați, nu au lipsit nici declarațiile de iubire, Alex susținând că mama sa a fost unică și că o va iubi întotdeauna.

”Vreau sa mai adaug ca MI-E UN DOR DE TINE DE MA SUFOC SI AZI CAND M-AM TREZIT AM PLANS SI ZBIERRRR INCONTINUU DE TINE, REGINA MEA, FRUMOASA MEA!!!!! PREA MULTA FORTA IMI DAI. TE IUBESC!!! TU TI-AI SCRIS NUMELE IN NEMURIRE!!!!! TU DAINUI PUTERNICCCCCCCC!!!!!! TE IUBEEEEESCCCC! SUNT MANDRU CA SUNT BAIATUL TAU!!!!! TE IUBESC MULT UNICA MEA MAMA!!!! SA VII PE LA MINE SA IMI ALINI DUREREA SI SUFERINTA SI SA MA IEI IN BRATE!!! SI SA TE PUP SI EU DE VREO 190 DE MILIOANE DE ORI LA INFINIT!!! SI SA TE ALINT!!!! TE IUBESC MUUULT!!!!”, a mai adăugat fiul regretatei artiste.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: