Redactia.ro
Home » Monden » Cornelia Catanga ar fi putut avea o șansă de supraviețuire. Mărturisiri șocante după moartea artistei

Cornelia Catanga ar fi putut avea o șansă de supraviețuire. Mărturisiri șocante după moartea artistei

GALERIE FOTO (3) Cornelia Catanga ar fi putut avea o șansă de supraviețuire

Cornelia Catanga ar fi putut avea o șansă de supraviețuire. Interpreta de muzică lăutărească Cornelia Catanga a fost răpusă de coronavirus. Artista a murit la vârsta de 63 de ani, după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Moartea acesteia a șocat întreaga țară, iar unele voci fac dezvăluiri cutremurătoare după ce Cornelia a fost înmormântată. Vedetar ar fi putut fi salvată.

Cornelia Catanga ar fi putut avea o șansă de supraviețuire. Mărturisiri șocante după moartea artistei

Cornelia Catanga a fost una dintre cele mai apreciate interprete de muzică lăutărească, iar moartea sa subită i-a șocat pe români. Artista a murit la vârsta de 63 de ani, după ce a fost testată pozitiv cu coronavirus. Pe 26 martie, ambulanța a ajuns la casa artistei pentru a o transporta de urgență la spital. Ajunsă la unitatea medicală, doctorii nu au mai putut face nimic pentru Cornelia Catanga, eforturile medicilor de a o resuscita, fiind inutile. Decesul artistei a fost declarat la primele ore ale dimineații, vestea șocându-l pe soțul și fiul ei.

După moartea vedetei, multe voci fac mărturisiri șocante. Conform acestora, Cornelia Catanga ar fi putut fi salvată. În momentul în care ambulanța a ajuns acasă la „Regina muzicii lăutărești”, deși se simțea rău, Cornelia Catanga a refuzat să fie transportată la spital. Astfel, timp de mai multe minute au avut loc în casa artistei mai multe negocieri privind transportarea sa la spital. Așadar, unii specialiști susțin că acele minute au fost foarte importante pentru salvarea vieții artistei. Paramedicii au reușit să-i convingă pe cei din familia cântăreței să îi lase să o transporte la spital, dar, din păcate, a fost prea târziu pentru Cornelia Catanga. Aceasta a făcut infarct, iar pe lângă asta, suferea și de COVID19.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

În dimineața zilei de vineri, vestea că interpreta de muzică lăutărească Cornelia Catanga a murit, a șocat întreaga țară. Cornelia Catanga a fost una dintre cele mai iubite artiste din România, iar pe 10 martie, vedeta împlinise vârsta de 63 de ani. Invitată într-o emisiune tv, cântăreața și-a povestit dramele vieții. Născută prematur, Cornelia Catanga a fost aruncată sub pat de către mătușa și bunica ei, crezând că este moartă. ”Eram vânătă din cap până în picioare, nu respiram. Sora mamei mele a spus <<aoleu, pentru neagra asta să se nenorocească sora mea>> Am fost aruncată sub patul în care era maică-mea. Bunica mea mi-a spus că în momentul în care m-au luat într-o cârpă m-au aruncat sub pat pentru că eram neagră vânătă toată și nu respiram. Și au zis pe cine să salveze, pe maică-mea sau copilul”, a spus Cornelia Catanga.

Sâmbătă, sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei a fost ridicat de la morga Spitalului Universitar din București, iar după câteva complicații, a fost dus direct la cimitirul Ghencea Civil. Pentru că a fost diagonosticată cu COVID19, la înmormântare, conform protocoalelor în vigoare când este vorba despre un deces al unui bolnav de coronavirus, au participat doar cei din familie și câțiva apropiați de-ai regretatei artiste. Cornelia Catanga a fost căsătorită cu Aurel Pădureanu timp de 33 de ani, cei doi având un fiu împreună, pe Alexandru Pădureanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: