Redactia.ro
Home » Monden » Soțul Corneliei Catanga, acuzații grave la adresa tatălui artistei Nicole Cherry. „Îmi este și scârbă să vorbesc”

Soțul Corneliei Catanga, acuzații grave la adresa tatălui artistei Nicole Cherry. „Îmi este și scârbă să vorbesc”

Aurel Pădureanu îl face praf printr-o declarație publică chiar pe tatăl artistei Nicole Cherry, Geroge Ghinea. Soțul regretatei artiste Cornelia Catanga îl acuză pe George Ghinea că nu are caracter și că l-a uitat, la greu. Se pare că tot acest conflict s-a declanșat la începutul lunii aprilie a acestui an, soțul Corneliei Catanga răbufnind din cauza faptului că familia talentatei Nicole Cherry nu l-a chemat la o petrecere.

Nu mă interesează acest om. Îmi este și scârbă să vorbesc despre un om care nu are caracter. Pentru mine acest om nu reprezintă nimic. Zero ori zero este egal cu zero. Eu și soția mea Cornelia am luat-o de mână pe Nicole și am dus-o la Titus Munteanu, ca să o vadă. Nicole este fata nepoatei mele. Eu știu multe despre familia asta, dar mai bine las lucrurile așa cum sunt.(…)Pentru mine, omul acesta nu reprezintă nimic, știu că a fost la înmormântarea soției mele, l-am văzut. El înainte de a face cariera asta a fost șofer și acum a ajuns mare impresar. Nu doresc nimic de la el, doar să stea de vorbă cu mine, atâta tot. Mă simt gol sufletește, mă duc și acum la cimitir, la Cornelia, și plâng și îmi urlu durerea. Eu nu am nimic cu fetița aceea, ei sunt oameni răi, nu Nicole.„, a spus Aurel Pădureanu.

George Ghinea, tatăl solistei Nicole Cherry i-a răspuns lui Aurel Pădureanu spunând că este sigur că totul se naște din niște frustrări și că soțului Corneliei Catanga îi plac scandalurile.

Cred că dânsul a îmbătrânit. Sunt niște frustrări d-ale sale. Dacă l-am uitat? Ce putem spune? Eu cu domnul Mitică m-am întâlnit de 15 ori și sunt căsătorit cu soția mea de 29 de ani, sunt ceva ani. Dacă lui îi plac scandalurile, să facă în continuare acest lucru. Altă explicație nu am! Am zis că are anumite frustrări pentru că așa se înțelege, să te duci la televizor și să spui, unei țări întregi, că te-a uitat neamul, nu este frumos.„, a declarat George Ghinea, tatăl artistei Nicole Cherry.

Se pare că nu există loc de împăcare între cei doi cu toate că familia artistei Nicole Cherry este rudă, îndepărtată ce-i drept, cu familia Corneliei Catanga. Geroge Ghinea a declarat că este foarte dezamăgit de acest scandal și că nu înțelege motivul pentru care Aurel Pădureanu face declarații nefondate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: