Redactia.ro
Home » Monden » Unde locuiește acum Aurel Pădureanu. După moartea Corneliei Catanga, artistul se chinuie și mai mult: „De când a murit, ne-au uitat toți, până și familia”

Unde locuiește acum Aurel Pădureanu. După moartea Corneliei Catanga, artistul se chinuie și mai mult: „De când a murit, ne-au uitat toți, până și familia”

GALERIE FOTO (3) Unde locuiește acum Aurel Pădureanu

Unde locuiește acum Aurel Pădureanu. A trecut mai bine de o lună de la moartea regretatei artiste Cornelia Catanga, iar soțul său, Aurel Pădureanu suferă enorm. Artistul și fiul său parcă sunt condamnați să se chinuie și mai mult. Cei doi au rămas fără casă după ce proprietarul i-au dat afară de unde locuiau cu chirie. În prezent, celebrul artist locuiește la fiica sa din prima căsnicie, Nicoleta.

Unde locuiește acum Aurel Pădureanu. După moartea Corneliei Catanga, artistul se chinuie și mai mult: „De când a murit, ne-au uitat toți, până și familia”

Unde locuiește acum Aurel Pădureanu. Pe 26 martie, Cornelia Catanga s-a stins din viață după ce a fost infectată cu noul coronavirus. La mai bine de o lună de la moartea soției sale, Aurel Pădureanu pare să nu își mai revină din șoc. Cei doi aveau împreună un băiat de 26 de ani, Alex Pădureanu care se topește pe zi ce trece de dorul mamei sale. La vârsta de 70 de ani, Aurel Pădureanu a rămas văduv, iar sănătatea lui este destul de șubredă. Vestea morții soției sale i-au înrăutățit și mai tare starea de sănătate. Recent, artistul a declarat că este sfâșiat de durere, menționând că îi face parastasele soției sale, care a împlinit pe 26 aprilie o lună de la moarte.

După 33 de ani de căsnicie, este primul Paște pe care Aurel Pădureanu îl sărbătoreșe fără soția sa, Cornelia Catanga. “Cum să mă simt? Sunt la fel ca în ziua în care a murit Cornelia mea. Sunt supărat şi nu îmi va trece niciodată starea asta. Să ştiţi că o femeie, când rămâne singură, se mai descurcă, dar invers, nu! Am iubit-o şi am divinizat-o pe Cornelia. Acum îi fac parastasele. Tocmai ce s-a împlinit o lună de când nu mai este lângă mine. O să fie un Paşti foarte greu. Mi-amintesc cum a fost anul trecut, cum se pregătea cu bunătăţi. Era o femeie tare harnică, şi poate că nici ea nu mai putea şi nu se simţea bine pentru că avea probleme de sănătate, dar nu se lăsa! Dorm cu ea în gând şi mă trezesc la fel. M-a lăsa singur”, a spus Aurel Pădureanu.

O luna de la moartea Corneliei Catanga

Rămas pe drumuri, Aurel Pădureanu locuieșe în prezent la fiica sa din prima căsnicie, care nu și-a putut lăsa tatăl și fratele vitreg de izbeliște. “Eu am fată de aproape 50 de ani din prima căsnicie, o cheamă Nicoleta. Stau cu Alex la ea deocamdată, ne ţine pentru că nu am mai avut bani de plătit chiria. E foarte greu. Avem lucrurile împrăştiate pe colo şi până colo, ce să facem. Asta e situaţia”, a mai spus soțul Corneliei Catanga.

Aurel Pădureanu locuiește la fiica sa din prima căsnicie

Artistul susține că după moartea soției sale, apropiații și rudele au uitat de el și nimeni nu îl mai sună să afle cum se descurcă. Mai mult, Aurel este supărat că nepoata sa, mama lui Nicole Cherry a uitat complet de el.

Te uită ea, familia, darămite cei străini. Nu mă mai sună nimeni să vadă dacă sunt bine, pentru că nu mai au nici un interes, nu mai trăieşte Cornelia, ce să facem.(…)Mama lui Nicole e nepoata mea, iar bunica ei e sora mea. Deci suntem fraţi. Când era mică, Cornelia a luat-o de mână şi a dus-o la Titus Munteanu şi i-a spus să aibă grijă de ea. A băgat-o la televiziunea copiilor, a ajutat-o peste tot. Păcat, păcat că se uită lucrurile astea, nu au zis niciodată un mulţumesc, sau să spună public despre Cornelia”, a mai spus Aurel Pădureanu.

În urmă cu 14 ani, Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au făcut împrumut de 90.000 de euro pentru a-și renova vila, dar problemele au început să apară câteva luni mai târziu. Cei doi nu au mai achitat ratele la bancă, motiv pentru care au fost executați silit. După ce au rămas pe drumuri, artista a intrat în depresie, iar acest lucru a dus la înrăutățirea stării sale de sănătate.

Cornelia Catanga impreuna cu sotul si fiul ei
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: