Redactia.ro
Home » Știri » Aurel Pădureanu a făcut dezvăluiri tulburătoare! Ce a făcut soțul Corneliei Catanga în fiecare zi de la moartea acesteia

Aurel Pădureanu a făcut dezvăluiri tulburătoare! Ce a făcut soțul Corneliei Catanga în fiecare zi de la moartea acesteia

Aurel Pădureanu a făcut dezvăluiri tulburătoare! Ce a făcut soțul Corneliei Catanga în fiecare zi de la moartea acesteia

Moartea Corneliei Catanga a lăsat multă suferință în urmă, iar soțul ei, Aurel Pădureanu este și acum răpus de durerea suferită. 

Ce a făcut Aurel Pădureanu în fiecare zi de la moartea Corneliei Catanga

Cornelia Catanga a murit în urmă cu o lună, după ce a fost internată în spital fiind infectată cu noul Covid-19. Soțul acesteia, Aurel Pădureanu a suferit cumplit după moartea ei, iar acum ies la iveală detalii șocante. Soțul artistei a dezvăluit ce a făcut în fiecare zi de la moartea soției sale.

Aurel Pădureanu își strigă durerea și frustrarea față de cei care nu i-au oferit o mână de ajutor când avea nevoie mai mult. Acesta merge zi de zi la mormântul soției sale și se uită cu regret la ziua în care a înmormântat-o, fiind mâhnit că au fost restricții care nu i-au permis să facă o slujbă ca la carte.

”Mă duc la cimitir în fiecare zi. (…) Asta e țara, nu avem ce să facem. Păcat că o așa personalitate nu a putut să fie înmormântată în condiții umane. Mâine se împlinește 1 lună de când a murit”, a spus Aurel Pădureanu la un post de televiziune.

Moartea Corneliei Catanga nu a adus doare durere în sufletele celor dragi, ci și o mulțime de probleme. După înmormântarea artistei, Aurel Pădureanu s-a confruntat cu o mulțime de probleme, una dintre ele fiind locuința în care locuia cu fiul lui. Cei doi urmau să rămână pe drumuri, pentru că nu își putea plăti chiria.

Aurel a declarat că nu îi iartă pe cei care i-au promis ajutorul și nu s-au ținut de cuvânt. Este vorba despre Gigi Becali, căruia soțul Corneliei Catanga i-a cerut ajutorul.

”Au promis ăștia. A promis și Becali că ne ajută. N-a făcut nimeni nimic. A vândut casa proprietarul și ne-a dat afară. Nu discută cu tine”, a explicat soțul răposatei Cornelia Catanga.

Aurel Pădureanu nu mai are nici un ban

Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, se luptă să primească o pensie de urmaș. El nu are momentan niciun venit, pentru că a lucrat fără contract. În plus, are datorii imense din perioada pandemiei, în care nu a mai câștigat niciun ban.

”Nu am nici măcar un leu venit, am muncit doar la negru, în anii comunismului, așa erau vremurile, nu am avut carte de muncă, așa că nu beneficiez de pensie. E îngrozitor ce s-a întâmplat cu artiștii! Sper să dea drumul la evenimente, să pot cânta, să pot câștiga și eu un ban! O să mă zbat să văd dacă există posibilitatea, până or reveni spectacolele și vom scăpa de pandemia de coronavirus, să primesc o pensie de urmaș. O să ieșim și din asta, nu mă dau bătut, trebuie să-mi revin din acest șoc, de dragul copilului meu, Alexandru, care și el suferă enorm după măicuța lui dragă, de care era atât de atașat”, a declarat Aurel Pădureanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: