Redactia.ro
Home » Monden » Unde locuiesc acum Aurel Pădureanu și fiul său Alexandru. Drama pe care o trăiește acum fostul soț al Corneliei Catanga

Unde locuiesc acum Aurel Pădureanu și fiul său Alexandru. Drama pe care o trăiește acum fostul soț al Corneliei Catanga

GALERIE FOTO (4) Unde locuiesc acum Aurel Pădureanu și fiul său Alexandru

Unde locuiesc acum Aurel Pădureanu și fiul său Alexandru. De când a rămas fără jumătatea sa, artistul trăiește o adevărată dramă. Aurel Pădureanu este copleșit de durere după ce regretata artista Cornelia Catanga s-a stins din viață. Unde locuiește marele cântăreț acum?

Unde locuiesc acum Aurel Pădureanu și fiul său Alexandru. Drama pe care o trăiește acum fostul soț al Corneliei Catanga

Unde locuiesc acum Aurel Pădureanu și fiul său Alexandru. Moartea Corneliei Catanga le-a adus mare durere soțului și fiului ei. Cei doi trăiesc o adevărată dramă, după ce artista s-a stins din viață al 63 de ani. După decesul artistie, Aurel Pădureanu și fiul său, Alexandru, au fost dați afară din vila în care locuiau toți tri în Bragadiru. În prezent, artisutl și Alexandru Pădureanu s-au mutat într-un apartament din zona Rahova. Cei doi au fost surprinși plimbându-se, în fiecare zi, pe străzile din apropierea bocului.

Se poate observa că atât Aurel, cât și fiul lui, Alex, sunt triști și neajutorați. Aurel Pădureanu a declarat în urmă cu ceva timp, că soția sa a avut o mare durere în suflet, și aceea că nimeni nu i-a mai întins o mână de ajutor. „Cornelia, cu ani în urmă, când a avut stop cardio-respirator și a făcut infarct miocardic și atunci striga pentru că simțea nevoia să aibă undeva să stea pentru copilul ei. Nimeni. A murit cu focul ăsta, Cornelia. Că a mințit-o majoritatea. Nu au putut să rezolve nimic. Îi simt lipsa în fiecare zi și în fiecare minut. Îmi vine să zbier. Îi simt lipsa. Vreau să mă ierte Dumnezeu. Asemenea nenorocire ce s-a năpustit asupra familiei mele”, a declarat Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu a rămas cu datorii după moartea Corneliei Catanga

După moartea Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu a rămas pe drumuri, iar acum nu mai are niciun venit. Artistul a declarat că a muncit la negru și nu a avut carte de muncă niciodată, prin urmare nu are nici pensie. Însă, fostul soț al Corneliei Catanga speră să obțină o pensie de urmaș, are 45 de zile conform legii să ceară la Casa de Pensii un ajutor. Suma pe care ar urma să o primească este de 800 de lei timp de doi ani, de la moartea soției. „Nu am nici măcar un leu venit, am muncit doar la negru, în anii comunismului, așa erau vremurile, nu am avut carte de muncă, așa că nu beneficiez de pensie. E îngrozitor ce s-a întâmplat cu artiștii! Sper să dea drumul la evenimente, să pot cânta, să pot câștiga și eu un ban!Avem datorii mari, la chiria pentru apartamentul în care locuiam cu toții. În pandemie, când niciunul dintre noi, eu, soția și fiul nostru pianist, Alex, nu am mai avut concerte, am rămas în urmă cu plățile.Acum, însă, trebuie să ieșim din această situație financiară grea”, a declarat Aurel Pădureanu.

Reamintim că interpreta de muzică de petrecere, Cornelia Catanga s-a stins din viață la vârsta de 63 de ani, pe 26 martie. Vedeta a fost transportată de urgență la spital după ce a acuzat stare de rău, iar ulterior a fost testată cu COVID19. La scurt timp, inima artistei a încetat să mai bată, iar medicii nu au mai putut face nimic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: