Redactia.ro
Home » Știri » Fiul Elodiei Ghinescu și a lui Cristian Cioacă a luat o decizie șocantă. Ce hotărâre a luat tânărul, la 15 ani de la dispariția mamei sale

Fiul Elodiei Ghinescu și a lui Cristian Cioacă a luat o decizie șocantă. Ce hotărâre a luat tânărul, la 15 ani de la dispariția mamei sale

GALERIE FOTO (4) Fiul Elodiei Ghinescu și a lui Cristian Cioacă a luat o decizie șocantă

Fiul Elodiei Ghinescu și a lui Cristian Cioacă a luat o decizie șocantă. Cazul Elodiei Ghinescu rămâne, cel mai probabil, unul dintre cele mai cunoscute și misterioase cazuri de dispariție din România. Au trecut 15 ani de când avocata a dispărut, lâsând în urmă cu băiat, Patric, care la acea vreme avea 2 ani. Cristian Cioacă, soțul Elodiei este principalul suspect în cazul avocatei, iar în prezent se află în închisoare. Recent, Patric a luat o decizie importantă.

Fiul Elodiei Ghinescu și a lui Cristian Cioacă a luat o decizie șocantă. Ce hotărâre a luat tânărul, la 15 ani de la dispariția mamei sale

Au trecut 15 ani de la dispăriția Elodiei Ghinescu. La momentul dispariției, avocata era căsătorită cu polițistul Cristian Cioacă și aveau împreună un băiat de doi ani, Patric. În tot acest timp, anchetatorii au incercat să de-a de urma avocatei, dar nu au găsit urme care să arate într-adevăr că Elodia a fost ucisă. Multe întrebări nu și-au găsit răspunsul nici in ziua de astăzi, dar Cristian Cioacă, soțul Elodiei, este principalul suspect in acest caz. În prezent, fostul politist se află în închisoare. Fiul lor Patric se află în custodia surorii lui Cristian Cioacă.

Fiul Elodiei a luat decizia de a-și schimba numele de familie, având în vedere că se apropie de vârsta majoratului. Patric isi doreste să preia numele familiei la care locuiește. Se pare că tânărul vrea să lase deoparte tot și să nu mai fie asociat cu cea mai mediatizată dispariție din România.În ceea ce privește relația pe care Patric o are cu tatăl său, se pare că cei doi se înțeleg foarte bine,iar tânărul chia regretă faptul că Cioacă se află în închisoare.

Cazul Elodia, printre putinele condamnări definitive pentru omor fără identificarea unui cadavru

Dispariția avocatei Elodia Ghinescu, soția polițistului Cristian Cioacă și mama unui băiețel de doi ani, a ținut cu sufletul la gură o țară întreagă. Ancheta a bătut pasul pe loc, fără nicio probă, timp de 5 ani. Abia când tehnica a avansat suficient sângele acesteia a fost descoperit sub straturile de vopsea și parchet din casă. Abia atunci soțul ei a fost condamnat.

Căutările Elodiei Ghinescu au început în septembrie 2007, atunci când polițistul Cristian Cioacă a anunțat dispariția soției sale. După două săptămâni, anchetatorii au găsit, într-o râpă, mai multe haine pătate de sânge, care aparțineau Elodiei. O lună mai târziu, într-o altă râpă de lângă Râșnov, anchetatorii au găsit uniforma de politist al lui Cioacă, dar și ale obiecte ale sale și ale fostei soții. Erau probe care îl încriminatu pe polițist, dar lipsa principalul element din probatoriu, si anume cadavrul victimei. În ianuarie 2008, Cioacă a fost arstat, după ce a fost acuzat că ar fi accesat, fără drept, emailul Elodiei Ghinescu. La aproape patru ani de la dispariție, Elodia a fost declarată decedată, iar un an mai târziu, anchetatorii l-au trimis în judecată pe Cioacă. Ulterior, polițiștii au cercetat cu un aparat performnat apartamentul celor doi si auu găsit urme de sânge pe perete și pe podea. În prezent, Cristian Cioacă execută o pedeapsă finală de 15 ani și 8 luni de închisoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: