Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Dan Capatos a apărut pentru prima dată la televizor. Andrei are 11 ani și este campion la tenis. „Mama mă susține cel mai mult”

Fiul lui Dan Capatos a apărut pentru prima dată la televizor. Andrei are 11 ani și este campion la tenis. „Mama mă susține cel mai mult”

GALERIE FOTO (5)

Prezentatorul de la Antena Stars, Dan Capatos, și-a ținut, până acum, băiatul departe de ochii presei. Recent a apărut pentru prima dată alături de acesta la televizor, la emisiunea „Showbiz Report”, de la Antena Stars. Acolo, tânărul a vorbit despre pasiunea sa, tenisul.

Dan Capatos l-a ținut departe de ochii presei pe fiul său

Dan Capatos a păstrat mereu discreția atunci când vine vorba despre familia sa, și cu atât mai mult referitor la fiul său.

Prezentatorul de la Antena Stars este căsătorit de 23 de ani, iar rodul iubirii dintre el și soția lui, Monica, este Andrei. Fiul celor doi are 11 ani și este campion la tenis. Este înscris la clubul sportiv Dinamo, club sportiv de suflet pentru tatăl său, de altfel. Băiatul se clasează pe locul 52 în topul FRT (Federația Română de Tenis), scrie fanatik.ro.

Andrei, fiul lui Dan Capatos și al Monicăi, a acordat un interviu pentru „Showbiz Report”. Aceasta a fost și prima sa apariție la televizor. Spune că joacă tenis cu pasiune și că se antrenează zilnic pentru a deveni din ce în ce mai bun.

„Facem totul cu pasiune, în fiecare zi o oră și jumătate, cu tot cu pregătire fizică, trei ore. Mai avem timp și de școală și chiar avem rezultate foarte bune. Eu mă aflu pe locul 52, la 12 ani. Am câștigat mai multe turnee. Am în jur de 15 cupe în FRT. Mai am medalii și la amatori, dar cele mai importante sunt din FRT. Mama mă susține cel mai mult. Fotbalul nu era pentru mine, era dur. Tenisul este elegant, nu este cu bătaie, cu lovituri. La fotbal m-a dus tata. Mă susține și tata în tenis, dar el vrea mai mult fotbal. Încă mai speră”, a spus băiatul lui Dan Capatos pentru Antena Stars.

Andrei are un program foarte bine stabilit. Respectă orele de masă cu strictețe, evită mâncărurile prăjite și merge la antrenamente. Cu toate că iubește sportul pe care îl practică, școala este pe primul loc.

„Încercăm să evităm prăjelile. Dimineața am antrenament de la 9 la 10.30, pe urmă am școală 5-6 ore, iar apoi meditații sau pregătire fizică. Școala este pe primul loc și după aia tenisul. Mama și tata sunt acolo la fiecare meci. M-am antrenat cu tata, dă foarte bine”, a mai povestit Andrei.

Motivul pentru care Dan Capatos l-a ținut ascuns pe Andrei

Dan Capatos a explicat în podcastul lui Cătălin Măruță de ce a ales să își țină copilul departe de camerele de filmat. Andrei nu apăruse, până la acel moment, în nicio emisiune TV. Prezentatorul spune că băiatul lui are timp pentru toate și își va alege singur dacă își dorește o viață publică.

„Noi da, vorbim, dar nu la nivelul ăsta la care vorbim acum. Vorbim în felul în care să îl fac să înțeleagă că eu sunt cel mai bun prieten al lui. Eu am aplicat altfel de tehnică. Eu nu l-am scos în față. Mi s-a părut că va avea destul de mult timp la dispoziție în care să fie abordat de lumea rea din jur și l-am lăsat în felul lui și în zona în care s-a simțit ok. Sunt eu destul de vulnerabil, de vizibil, ca intimitate, practic nu avem intimitate, și nu vreau să o transfer de acum. Deocamdată își vede de treaba asta cu sportul, am ales varianta de a-l ține cât mai puțin vizibil”, a mai explicat prezentatorul în timpul podcastului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: