Redactia.ro
Home » Homepage » Fiul lui Dincă a participat la un viol în grup, însă tatăl l-a ”salvat” din ghearele poliției

Fiul lui Dincă a participat la un viol în grup, însă tatăl l-a ”salvat” din ghearele poliției

O nouă informație șocantă a apărut în presa autohtonă! Fiul criminalului din Caracal a fost autorul unei fărădelegi, de care, însă, autoritățile n-au aflat nicicând. Și asta grație influenței tatălui său, Gheorghe Dincă.

Fiul lui Dincă a participat la un viol în grup

Potrivit Adevărul.ro, nici fiul lui Dincă nu este fără „pată”. Fiul cel mare al autorului crimelor din Caracal a participat la un viol în grup. Din fericire pentru el, tatăl său a avut suficientă influență încât acuzațiile aduse să nu ajungă în fața autorităților.

Potrivit unor vecini, Dincă i-a convins pe unii polițiști să-l scape pe fiul lui. „Fiul lui Dincă, Dan, a participat la un viol în grup. A fost cu mai mulţi băieţi, au dus fata undeva pe câmp şi şi-au bătut joc de ea. Noi am auzit povestea, dar părinţii nu au vrut să povestească nimic, erau foarte secretoşi. Chiar am întrebat-o pe doamna Dincă dacă e adevărat ce se aude, dar n-a stat de vorbă cu mine, mi-a zis că sunt prostii, că băiatul ei n-a făcut nimic, ceilalţi au violat. Am auzit că fata a fost convinsă să-şi retragă plângerea. Tatăl a rezolvat problema cu prietenii poliţişti. Pe vremea aia la Dincă veneau mulţi poliţişti, le repara maşinile”, povesteşte una dintre vecinele familiei Dincă.

Mai mulți martori susțin povestea violului

Aparent, sunt mai mulți martori care știu de această poveste. Și Victor Mieilă, apropiatul lui Dincă, susține această informație. „A fost mai demult povestea asta cu violul. Fiu-său a violat o fată, dar a scăpat. Nu ştiu cum, ce pile avea taică-său. Că nu ne spunea. Ne zicea să ne vedem de treabă. El l-a scăpat pe Dan atunci. Era disperat să rezolve problema”, a declarat Mieilă pentru adevărul.ro.

Amintim că Gheorghe Dincă are 4 copii, o fată și trei băieți. Familia s-a destrămat în urmă cu zece ani, când bărbatul și-a părăsit familia în Italia, și s-a întors în țară. Ulterior, fiecare copil și-a văzut de traiectoria lui și s-a distanțat de cel care i-a dat viață.

Citește și Alexandru Cumpănașu crede că Gheorghe Dincă nu a violat-o pe Alexandra Măceșanu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: