Redactia.ro
Home » Homepage » Alexandru Cumpănașu crede că Gheorghe Dincă nu a violat-o pe Alexandra Măceșanu

Alexandru Cumpănașu crede că Gheorghe Dincă nu a violat-o pe Alexandra Măceșanu

Cumpănașu nu crede că Gheorghe Dincă a violat-o pe Alexandra Măceșanu

Noi informații în cazul Caracal. Unchiul fetei pune la îndoială faptul că Gheorghe Dincă ar fi fost cel care a violat-o pe minoră. lexandru Măceșanu a depus deja o solicitare pentru a se face o expertiză care să arate că Gheorghe Dincă nu a violat-o pe Alexandra Măceșanu.

Cumpănașu nu crede că Gheorghe Dincă a violat-o pe Alexandra Măceșanu

Teoria lui Cumpănașu este că nu criminalul a fost cel care a violat-o pe tânăra de 15 ani, ci alți posibili complici. În acest context, ieri dimineață, bărbatul a depus o cerere la DIICOT, prin avocat, ca Gheorghe Dincă să fie expertizat pentru a stabili dacă este apt sexual.

„Noi nu credem că Dincă este ucigașul Alexandrei. Mai mult, credem că există șanse mari să fie în viață. Am solicitat și o expertiză la INML pentru a vedea în ce măsură Gheorghe Dincă era apt sexual. Gheorghe Dincă a declarat că el nu a violat-o. Alexandra la 112 a spus că a fost violată. Este o chestiune cât se poate de serioasă. Eu am convingerea că în acele 24 de ore, în acea casă, s-au aflat și alte persoane și că dacă s-a efectuat un viol asupra Alexandrei, nu l-a efectuat Gheorghe Dincă”, a spus Cumpănașu.

Gheorghe Dincă a declarat-o că nu a violat-o pe victimă

De altfel, teoria lui Cumpănașu nu e lipsită de circumstanțe. Dincă, în repetate rânduri, a mărturisit că el nu a violat-o pe Alexandra Măceșanu. El și-a recunoscut fapta, și anume că a ucis-o, însă a precizat că sexual nu a agresat-o pe fată.

Cu toate acestea, de când a izbucnit scandalul Caracal, două victime s-au prezentat în fața autorităților pentru a susține că au fost violate de Dincă. Una dintre acestea, a mărturisit că a luat-o să-i muncească terenul din spatele casei, însă a sfârșit violată.

Citește și Cazul Caracal sau părți importante din el ar putea fi reluate de la zero

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini