Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Caracal sau părți importante din el ar putea fi reluate de la zero

Cazul Caracal sau părți importante din el ar putea fi reluate de la zero

caracal

Cazul Caracal sau părți importante din el ar putea fi reluate de la zero. Cel puţin aşa susţine avocatul familiei Luizei, Tonel Pop.

Avocații familiei Melencu și ai lui Gheorghe Dincă au verificat din nou dosarul. Tonel Pop spunea că s-a uitat pe acele transcripturi ale conversației dintre Alexandra și polițiști și a spus că s-ar putea relua anumite declarații făcute de Gheorghe Dincă.

Am studiat din nou, împreună cu procurorii, transcripturile de la 112, conversația Alexandrei. I-am spus procurorului de caz anumite aspecte. Se fac reverificări și se va retranscrie partea audio. Sunt elemente care țin de transcripturi, acestea vor fi reverificate fiindcă am detectat lucruri care pot schimba toată economia cazului„, a spus Tonel Pop, preluat de Antena 3.

Cazul Caracal. Experții INML au reconstituit scheletul Alexandrei Măceșanu

Alexandra Măceşanu nu a spus „Vine, vine” atunci când a sunat la 112 şi a spus că a fost violată în casa lui Gheorghe Dincă, ci „Bine, bine”, diferenţa putând modifica ancheta, potrivit mediafax. Unchiul fetei, Alexandru Cumpănaşu, a declarat, miercuri, că cere ca apelurile a două persoane la 112 să fie făcute publice.

Alexandru Cumpănaşu a declarat, miercuri, în faţa DIICOT, că în ziua când Alexandra Măceşanu a sunat la 112 au mai fost înregistrate alte două apeluri, de la o vecină a lui Gheorghe Dincă şi de la o altă persoană, familia solicitând să ştie ce conţin acele apeluri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: