Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Caracal. Ambulanţa a ajuns de urgenţă la casa familiei Luizei Melencu

Cazul Caracal. Ambulanţa a ajuns de urgenţă la casa familiei Luizei Melencu

Gheorghe Dincă

Cazul de la Caracal, unde Gheorghe Dincă a fost acuzat de uciderea celor două tinere, Alexandra şi Luiza, ia amploare.

Acum, şi soţia inculpatului este urmărită pentru complicitate la omor, după sesizarea formulată de mama Luizei Melencu, cu privire la o presupusă activitate infracţională a acelei femei.

Clipe de panică, vineri după-amiază, acasă la familia Luizei Melencu. Familia a chemat de urgență ambulanța pentru că bunicului fetei dispărute i s-a făcut rău, anunţă Antena 3. Bărbatul a fost transportat la Spitalul din Craiova, după ce a sunat la 112 și a acuzat dureri în piept. Bunicul Luizei Melencu este cardiac și evenimentele din ultima perioadă l-au afectat foarte mult.

Cazul din Caracal. Procurorii DIICOT au descoperit oase într-o groapă din curtea lui Dincă

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a spus că inculpatul regretă foarte mult ceea ce a făcut și și-ar dori să dea timpul înapoi pentru a face lucrurile diferit.

Cu cât trece timpul mai mult, cu atât o să aibă mai multe remuşcări. Regretă foarte mult ceea ce a făcut. Îi pare foarte rău că nu poate să întoarcă timpul înapoi„, a declarat, într-o intervenţie telefonică la România TV, Claudiu Lascoschi.

Procurorul şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), Felix Bănilă, a mai declarat că pe data de 7 august a fost emis un ordin european de anchetă către autorităţile judiciare din Italia, pentru obţinerea informaţiilor necesare privind cazul Caracal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: