Redactia.ro
Home » Homepage » Momentul în care Cumpănașu a făcut preinfarct a fost filmat

Momentul în care Cumpănașu a făcut preinfarct a fost filmat

GALERIE FOTO (2)

Clipe șocante, aseară, pentru telespectatorii lui Victor Ciutacu. În timp ce Alexandru Cumpănașu era invitat în emisiune, la un moment dat, i s-a făcut rău. Din imaginile surprinse de camerele de luat vedere se poate vedea cum acesta a făcut preinfarct chiar în direct. Iată, așadar, momentul în care Cumpănașu a făcut preinfarct!

Alexandru Cumpănașu, mesaj după ce s-a spus că a făcut preinfarct

Dis de dimineață, presa autohtonă a vuit că Alexandru Cumpănașu a făcut preinfarct. Inițial, nu s-a dat nicio declarație care să spună care e starea actuală a unchiului Alexandrei Măceșanu. Însă, astăzi, la ora prânzului, omul de politică a postat un mesaj dur pe contul lui de Facebook.

Acesta n-a precizat dacă a făcut sau nu preinfarct, însă a menționat că starea lui de sănătate este OK. ”Pentru TOȚI(putini ce-i drept) care sperau sa crap aseara ii anunt ca sunt BINE, PUTERNIC si nu ma las pana nu rad acest sistem odios. Cu tot cu clanurile „anexate”. PANA LA CAPAT.”

Momentul în care Cumpănașu a făcut preinfarct a fost filmat

Momentul în care Cumpănașu a făcut preinfarct a fost filmat

Totuși, imaginile surprinse în emisiunea lui Victor Ciutacu îl arată pe Alexandru Cumpănașu cum acuză stări de rău. El apare ținând mâna la inimă și, mai apoi, apăsând pe braț. Toate acestea sunt semne ale unui preinfarct.

Chipurile, imediat după filmare, acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală. Din mesajul postat de el pe pagina de Facebook rezultă, însă, că e acasă, nicidecum internat într-un spital. Ba mai mult, el a avut programată, astăzi, în jurul orei 15:00, o nouă apariție publică.

Citește și Alexandru Cumpănașu, preinfarct. Primele informații despre starea lui

Loading...