Redactia.ro
Home » Breaking News » Alexandru Cumpănașu, preinfarct. Primele informații despre starea lui

Alexandru Cumpănașu, preinfarct. Primele informații despre starea lui

GALERIE FOTO (2) alexandru cumpanasu preinfarct

Alexandru Cumpănașu, preinfarct. Potrivit unor surse citate de presa autohtonă, unchiul Alexandrei Măceșanu a ajuns de urgență la spitalul Floreasca din Capitală. Momentan, se zvonește că acesta ar fi suferit un preinfarct.

Alexandru Cumpănașu, preinfarct. Primele informații despre starea lui de sănătate

Stresul din ultimele zile și presiunea mediatică l-au adus pe Alexandru Măceșanu în pragul epuizării. Pe acest fond, bărbatul ar fi făcut un preinfarct. Surse din apropierea lui susțin că acesta ar fi acuzat dureri cardiace imediat după ce a părăsit emisiunea „Punctul culminant” al lui Victor Ciutacu.

Imediat după apariția televizată, candidatul la președinție a fost transportat de urgență la spitalul Floreasca din Capitală. La sosirea la urgență, Cumpănașu a povestit că simte dureri în piept și senzații de amorțeală la o mână. Acestea fiind simptomele unui preinfarct.

Cumpănașu, suspus unor controale amănunțite

Tot ce se știe în acest moment e că bărbatul a fost supus unor controale amănunțite pentru a se afla dacă e vorba, într-adevăr, de un preinfarct.

Amintim că Alexandru Cumpănașu a devenit cunoscut în urma cazului crimelor din Caracal. Acesta este unchiul ultimei victime ale lui Gheorghe Dincă, Alexandra Măceșanu. În tot acest timp, Cumpănașu a militat pentru aflarea adevărului și demascarea corupților din jurul cazului.

De când a ajuns să fie cunoscut acest caz, Alexandru Cumpănașu a fost prezentat drept unchiul Alexandrei Măceșanu. Adevărul este, însă, că cei doi au o relație de rudenie destul de îndepărtată. Astfel, bunicul lui Cumpănașu și bunicul tatălui Alexandrei sunt frați. Practic, Cumpănașu este rudă de gradul VI cu Ioan Măceșanu, tatăl fetei ucise de Dincă.

„Ultima dată cred că am vorbit atunci când am fost acasă la mama, mergând foarte rar. Eu stau în București de 20 de ani și asta se întâmpla cred că… să fie vreun an? Cam așa! Suntem gard în gard – nu ai cum să nu interacționezi, să nu vorbești”, a spus Alexandru Cumpănașu în urmă cu ceva timp.

Alexandru Cumpănașu, preinfarct. Alexandru Cumpănașu a deținut, până de curând, funcția de președinte al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României.

Citește și Viorica Dăncilă, despre şefia Senatului: „Îl susţinem în continuare pe Teodor Meleşcanu”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: