Redactia.ro
Home » Știri » Viorica Dăncilă, despre şefia Senatului: „Îl susţinem în continuare pe Teodor Meleşcanu”

Viorica Dăncilă, despre şefia Senatului: „Îl susţinem în continuare pe Teodor Meleşcanu”

Tăriceanu, despre deciziile lui Dăncilă

Senatul îşi va alege conducerea în plenul de marţi, după demisia lui Călin Popescu Tăriceanu. PSD îl propune pe Teodor Meleşcanu pentru funcţia de preşedinte al Senatului, în timp ce ALDE îl susţine pe Ion Popa pentru această funcţie. Alina Gorghiu este propunerea PNL.

Viorica Dăncilă a anunţat, luni seara, că PSD a stabilit în Comitetul Executiv al partidului, să îl susţină în continuare pe Teodor Meleşcanu pentru funcţia de preşedinte al Senatului. Liderul social-democraţilor a precizat că e încrezătoare că senatorii PSD vor vota conform deciziei CEx.

Da, îl susţinem în continuare pe domnul Teodor Meleşcanu şi cred cu tărie va fi ales preşedintele Senatului. Am vorbit cu domnul Meleşcanu despre candidatura domniei sale şi vom merge până la capăt cu această candidatură”, a afirmat Viorica Dăncilă, la finalul CEx al PSD de luni.

Tăriceanu, despre deciziile lui Dăncilă

Premierul a adăugat că atunci când iei o decizie în forurile statutare ale partidului aceasta trebuie respectată, fapt pentru care are încredere că senatorii social-democraţi vor vota în consecinţă.

Atunci când se ia o decizie în cadrul unui partid, cred că acea decizie trebuie urmată. A fost un vot. Când luăm o decizie, eu cred că în partid trebuie să existe solidaritate. Eu am încredere că toţi senatorii vor vota conform deciziei CEx”, a conchis Dăncilă, preluată de Mediafax.

Senatorii vor vota succesorul lui Călin Popescu Tăriceanu la şefia Senatului în plenul de marţi, 10 septembrie, potrivit unei decizii adoptate în Biroul Permanent. În cursă mai este şi Alina Gorghiu din partea PNL.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: