Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Caracal. Complicele lui Gheorghe Dincă, posibil un vecin cu mâinile arse

Cazul Caracal. Complicele lui Gheorghe Dincă, posibil un vecin cu mâinile arse

Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani din Caracal care a mărturisit că ar fi ucis şi incinerat două tinere, pe Alexandra şi Luiza, ar fi avut cel puţin un complice.

Unul dintre vecinii lui Gheorghe Dincă are arsuri suspecte pe mâini și mulți se întreabă dacă nu cumva a participat la arderea vreunui cadavru în curtea ororilor. Se știe despre bărbat că era bun prieten cu Dincă, ba chiar a dormit în casa unde fuseseră sechestrate fetele.

Chiar șeful DIICOT, Felix Bănilă l-a pomenit atunci când a vorbit despre posibilii complici ai lui Dincă. Mâinile sale cu urme clare de arsuri produse de foc au atras atenția reporterilor încă din primele zile de investigație ale cazului.

Dormeam sub un șopron. Aveam un pat și dormeam acolo. (…) Am fost la el joi, am bătut cu o piatră în poartă că el nu prea auzea. A răspuns și a venit la poartă și l-am întrebat daca strangem fânul. El a zis să mă duc să-mi iau mâncarea de la cantina socială și să-l caut vineri, după ora 4.00„, a spus bărbatul, la Acces Direct, preluat de Antena 3.

Cazul din Caracal. Procurorii DIICOT au descoperit oase într-o groapă din curtea lui Dincă

Procurorul şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), Felix Bănilă, a declarat vineri că pe 23 august s-a dispus extinderea urmăririi penale in rem pentru complicitate la omor, urmare a sesizării formulate de mama Luizei Melencu, cu privire la o presupusă activitate infracţională a soţiei lui Gheorghe Dincă, potrivit Agerpres.

 

În data de 23 august 2019, s-a dispus extinderea urmăririi penale in rem şi pentru complicitate la omor, urmare a sesizării formulate de mama victimei Melencu Luiza Mihaela în data de 22 august 2019 cu privire la o presupusă activitate infracţională a numitei Dincă Elena, soţia inculpatului„, a arătat el într-o declaraţie de presă susţinută la sediul DIICOT.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: