Redactia.ro
Home » Știri » Fiul lui Florin Salam rupe tăcerea! Ce spune despre starea de sănătate a manelistului: “Tatăl meu a ajuns într-o pasă mai puțin bună”

Fiul lui Florin Salam rupe tăcerea! Ce spune despre starea de sănătate a manelistului: “Tatăl meu a ajuns într-o pasă mai puțin bună”

Florin Salam, reținut pentru înșelăciune. Doi miri îl acuză că i-au dat mii de euro, apoi și-a închis telefonul

În ultimele zile s-a tot vorbit de faptul că artistul Florin Salam ar suferi în urma unor probleme grave de sănătate. Acum, chiar fiul manelistului este cel care rupe tăcerea și face primele declarații despre starea de sănătate a tatălui său.

Este internat sau nu Florin Salam? Aceasta este întrebarea la care fanii manelistului tot caută răspuns. Iată că Dani Stoian, fiul lui Florin Salam, oferă primele declarații despre starea de sănătate a manelistului.

Fiul lui Florin Salam rupe tăcerea! Ce spune despre starea de sănătate tatălui său

În ultima perioadă Florin Salam a apărut tot mai puțin în spațiul public și mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu artistul și care e motivul pentru care nu mai e atât de activ ca înainte.

După zile întregi în care s-a vorbit despre starea sa de sănătate, care ar fi foarte gravă, fiul manelistului a spulberat toate speculațiile și a decis să facă lumină în acest caz.

Așadar, chiar fiul lui Florin Salam, Dani Stoian, a decis să elimine toate zvonurile rele despre starea de sănătate a tatălui său. A postat pe pagina personală de Facebook toate detaliile care-i interesau pe fanii artistului.

Iată care este cu adevărat cauza care a făcut ca Florin Salam să fie văzut din ce în ce mai rar, ce se întâmplă cu sănătatea lui.

“Primesc tot felul de mesaje in legătura cu tatăl meu in urma celor apărute in presa . Tatăl meu nu este internat in vreun spital , tatăl meu nu este așa cum se spune de câteva zile in presa . Tatăl meu urmează, intr-adevar, un tratament.

După atâtea nopti pierdute și un stil de viața haotic a ajuns intr-o pasa mai puțin buna ! Totul trebuie sa fie ținut sub control pentru a putea sa onoreze viitoarele evenimente la care este angajat. Va Mulțumesc tuturor care v-ați făcut timp sa întrebați despre sănătatea tatălui meu .

Pe aceasta cale am vrut sa va anunț ca totul merge spre bine ! Ne vedem curând pe scena #MyKing ❤️❤️❤️🤴🏽🤴🏽🔝🔝🔝 “, a scris Dani Stoian, fiul lui Salam.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: