Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Leonard Doroftei a cunoscut succesul în Canada. La doar 25 de ani, este un om de afaceri influent

Fiul lui Leonard Doroftei a cunoscut succesul în Canada. La doar 25 de ani, este un om de afaceri influent

Leonard Doroftei are toate motivele să fie un tată mândru, deoarece fiul său, Adrian, a devenit un om de afaceri de succes. La doar 25 de ani s-a afirmat pe plan profesional în domeniul imobiliarelor, iar ulterior și-a ajutat familia să părăsească România și să se stabilească în Canada. 

Fiul lui Leonard Doroftei a cunoscut succesul în afaceri în Canada

În timp ce Leonard Doroftei s-a afirmat în România pentru performanțele sale sportive, fiul său a preferat să aleagă alt drum profesional. A muncit din greu pentru visul său, s-a remarcat pentru ambiția deosebită pe care o are, așa că rezultatele nu au încetat să apară. A plecat din țară la vârsta de doar 21 de ani în Canada, iar patru ani mai târziu a cunoscut cu adevărat succesul.

Drumul lui Adrian Doroftei a început încă din băncile facultății, când studia Dreptul. A realizat de pe atunci că succesul nu va veni ușor, dar a fost dispus să facă sacrificii pentru a reuși. A plecat în Canada, unde a luat contact pentru prima oară cu o companie corporatistă, iar acest lucru l-a făcut să realizeze că nu-și dorește să fie angajat. Următorii ani i-a dedicat investițiilor la bursă și apoi în domeniul imobiliar, iar acum se bucură de afaceri înfloritoare și de viața pe care și-a dorit-o.

Despre toate acestea a vorbit chiar el, în cadrul unui interviu acordat recent pentru publicația Adevărul. Adrian a dezvăluit celor interesați de evoluția sa profesională pașii pe care i-a parcurs, dar și mentalitatea care l-a adus în acest punct.

„Departe de România mă ocup cu tot ce nu aş fi putut să mă ocup aici. Sunt independent, sunt antreprenor. Am intrat în lumea dezvoltării imobiliare. Prima dată am plecat în 2016, în timpul Facultăţii de Drept. Primul job a fost în Resurse Umane într-o mare companie aeriană din Canada. Acolo am învăţat ce înseamnă mediul corporatist şi asta mi-a consolidat ideea că nu vreau să lucrez pentru nimeni altcineva decât pentru mine.

În loc să cheltui banii prostesc, eu am ales să îi strâng și să-i investesc. Am făcut primele investiţii la bursă la 21 de ani. Iar până la 25 de ani pot să spun că lucrul acesta mi-a oferit o bază de capital, care mi-a permis să nu am limitări în investiţiile în care mi le doream’, a declarat Adrian Doroftei, potrivit Adevărul.ro.

Leonard Doroftei și familia sa s-au mutat definitiv din România

Chiar dacă a părăsit de mult căminul părintesc, fiul lui Leonard Dosoftei a făcut tot posibilul să-și susțină familia. În momentul în care a văzut că afacerile părinților săi au ajuns într-un punct critic, a decis să-i cheme alături de el în Canada. Fostul sportiv și soția sa au fost foarte dezamăgiți de experiența pe care au avut-o în România, așa că decizia de a pleca și a începe o viață nouă nu a fost una dificil de luat.

La scurt timp li s-au alăturat și ceilalți copii ai lor, Vanesa și Alex, iar viitorul se anunță unul prosper pentru ei. Acum sunt toți împreună, au șansa să facă ceea ce și-au dorit mereu, iar Adrian este gata să-i ajute și să-i susțină la fiecare pas.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: