Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Luis Gabriel a fost diagnosticat cu o afecțiune grea! Micuțul trebuie operat

Fiul lui Luis Gabriel a fost diagnosticat cu o afecțiune grea! Micuțul trebuie operat

Fiul lui Luis Gabriel a fost diagnosticat cu o afecțiune grea! Micuțul trebuie operat

Fiul lui Luis Gabriel a fost diagnosticat cu o afecțiune și necesită operație! Iată despre ce e vorba.

Fiul lui Luis Gabriel a fost diagnosticat cu o afecțiune grea! Necesită operație

Haziran și Luis Gabriel formează unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au devenit părinți în 2022, iar de atunci au postat numeroase imagini cu fiul lor, Joseph Luis Tiago. Sunt foarte fericiți de când micuțul a apărut în viața lor.

Totuși, încă de la primele imagini cu fiul lor pe care Haziran pe care le-a făcut publice, oamenii au observat că băiețelul pare să aibă o problemă la ochi. Ca să scape de supozițiile internauților, Haziran a publicat un clip video pe TikTok în care a explicat că în ultimul an au petrecut destul de mult timp prin spitale, iar Jospeph nu a primit diagnosticul corect. Ulterior, au descoperit că cel mic suferă de Ptoza Palpebrala.

Ptoza palpebrala, sau sub numele mai cunoscut „Pleoapă căzută”, este o coborâre uni sau bilaterală a pleoapei superioare, care poate fi congenitală sau dobândită. Sunt inconveniente de natură estetică și funcțională, de pildă, câmpul vizual este îngustat.

„Am umblat de când s-a născut Joseph pe la toate clinicile și la toți medicii posibili ca să cerem păreri în speranța că problema aceasta se va remedia sau poate va trece de la sine. Am stat internați pentru investigații și analize, ne gândeam că va avea probleme cu vederea, a luat foarte multe tratamente diferite fiindcă primea tot felul de diagnostice greșite. Iar până la urmă până la vârsta de 5 luni am aflat de această Ptoza Palpebrala. Pentru că nu, nu are strabism, nici conjunctivita, nici miopie sau ce ați mai presupus voi”, a spus Haziran.

Operația pentru afecțiunea de care suferă băiețelul lui Luis Gabriel se poate face în jurul vârstei de trei ani, potrivit Fanatik.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: