Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Nicolae Botgros a mers la cimitir în ziua nunții. Gestul emoționant făcut de Corneliu la mormântul mamei sale

Fiul lui Nicolae Botgros a mers la cimitir în ziua nunții. Gestul emoționant făcut de Corneliu la mormântul mamei sale

GALERIE FOTO (3)

Răvășit de amintirea mamei sale, Corneliu, fiul lui Nicolae Botgros, a mers la cimitir în ziua nunții, la mormântul Lidiei Bejenaru. Iubita interpretă de muzică a decedat în vara anului trecut din cauza problemelor de sănătate.

Fiul lui Nicolae Botgros a mers la cimitir în ziua nunții

După ce s-au casatorit, cei doi indragostiți au decis să facă și o oprire la cimitir pentru ca fiul celebrului dirijor să-i aducă un omagiu mamei sale, Lidia Bejenaru, care s-a stins din viață în 2021. Momentul în care membrii familiei au mers la Chișinău, la mormântul Lidiei Bejenaru, a fost surprins și postat de către celebra cântăreață Mariana Ionescu Căpitănescu.

“Împreună cu familia Botgros, un moment de reculegere la mormântul Lidiei Bejenaru Botgros.”, a scris Mariana Ionescu Căpitănescu în dreptul imaginii de la cimitir, acolo unde mirii și Nicolae Botgros au fost surprinși îmbrăcați cu hainele de nuntă.

Gestul emoționant făcut de Corneliu

Moartea Lidiei Bejenaru a lăsat un gol imens în inimile membrilor familiei, însă fiul lui Nicolae Botgros a mers la mormântul mamei sale pentru ca aceasta să-i fie alături într-o zi atât de importantă din viața lui. Corneliu Botgros s-a căsătorit cu o femeie in vârsta de 24 de ani, artistul având 47 de ani. Acesta mai are și un fiu în vârstă de 22 de ani.

În urmă cu câteva luni, Corneliu Botgros a declarat, pentru FANATIK, că el și Angela au stabilit data nunții, dar au vrut sa păstreze secretă data mult așteptatului eveniment. Cei doi s-au logodit încă din toamna anului trecut. Nu au făcut nunta până acum deoarece au vrut să aștepte să treacă parastasul de un an al Lidiei Bejenaru.

Asta (n.r. nunta) cred că se va întâmpla în toamnă, că în vară se va împlini un an de zile de la deces și, probabil, în toamnă, când se țin petrecerile la moldoveni, vom petrece și noi. Dar până atunci, sper să reușim să facem o cununie religioasă frumoasă.”, spunea Corneliu Botgros la un post TV din Moldova.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini