Redactia.ro
Home » Știri » Fiul lui Piedone, revoltat în urma arestării edilului: „Pentru mine ești un erou!”

Fiul lui Piedone, revoltat în urma arestării edilului: „Pentru mine ești un erou!”

Vlad Popescu Piedone, fiul lui Piedone, a transmis un mesaj revoltător și emoționant tatălui său prin intermediul rețelelor de socializare. Acesta este total dezamăgit de justiția din România.

Fiul lui Piedone, revoltat în mediul online

Vlad Popescu Piedone, este decepționat de decizia judecătorilor care l-au condamnat pe tatăl său, primarul sectorului 5 care a primit o sentință de 4 ani de închisoare în dosarul Colectiv, astăzi, 12 mai.

Tânărul susține clar și răspicat că tatăl său a fost ales drept ,,țap ispășitor” în dosarul Colectiv și consideră că în toți acești ani de la marea tragedie, Piedone a fost fugărit și urmărit constant:

„Astăzi (n.red: 12 mai), justiția din România a arătat încă o dată că este strâmbă, nedreaptă și că judecă și condamnă în funcție de numele inculpatului. Piedone plătește pentru ceva ce nu a făcut, doar pentru că este PIEDONE! Încă un om pe care justiția îl condamnă pe nedrept!

Nu a fost suficientă pedeapsa de 7 ani, acești ultimi 7 ani în care zi de zi, noapte de noapte, tata a fost blamat, înjurat, hăituit… pentru ceva ce nu a făcut! Ați căutat un țap ispășitor… l-ați găsit? Sunteți mulțumiți?”, a declarat Vlad Popescu Piedone, pe contul de Facebook. 

Vlad Popescu Piedone vrea să-i facă dreptate tatălui său

Fiul lui Piedone a menționat că toată familia edilului va lupta pentru a-i face dreptate: 

,,Nu-i nimic! Mergem înainte mai puternici! Cu toate că astăzi am primit o lovitură, atât eu, cât și familia vom lupta pentru dreptate!

Tată, eu știu că ești nevinovat! Pentru mine ești un erou! Voi purta cu mândrie numele tău până te vei întoarce acasă! Voi avea grijă de mama, de Ana, de nepoții tăi, la fel cum o faci tu! Tu să fii puternic, așa cum știm că ești!

Tată, tu știi că oamenii te iubesc! Tu știi că ai făcut numai bine! Tu știi că indiferent de sentința de astăzi, Dumnezeu te iubește și te va aduce acasă curând!

Tată, te iubesc! Al tau fiu, Vlad Popescu PIEDONE!”, a mai transmis Vlad Popescu Piedone, pe pagina sa de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: