Redactia.ro
Home » Știri » Fiul lui Piedone vrea să devină primarul Sectorului 5! Ce mesaj a transmis tatăl lui din închisoare

Fiul lui Piedone vrea să devină primarul Sectorului 5! Ce mesaj a transmis tatăl lui din închisoare

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat, definitiv, în dosarul Colectiv! Urmează să facă patru ani de închisoare și are interdicția de a mai candida, ani buni, la vreo funcție publică. Cu această „ocazie”, fiul lui, Vlad Popescu, și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția deținută de tatăl său.

Fiul lui Piedone vrea să devină primarul Sectorului 5

Vlad, fiul celui condamnat, a participat la o manifestație care a avut loc în sprijinul lui Popescu Piedone. Chiar în fața Penitenciarului Rahova, acolo unde este deținut edilul sectorului 5. Acolo, fiul lui Piedone și-a anunțat candidatura pentru postul de primar al Sectorului 5 al Capitalei. „Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au venit astăzi în fața penitenciarului.

Tatăl meu este nevinovat. Lucrul acesta (susținerea oamenilor de la manifestație, n. red.) îi dă putere, să vadă că lumea că îl iubește. Noi îl iubim în continuare și vom fi lângă el non-stop. Ne-a spus (Cristian Popescu Piedone, n. red.) să fim puternici, ca el este puternic în continuare. Am învățat de la el o lecție pe care a spus-o și cetățenilor Sectorului 5: să fac imposibilul posibil.

Voi face și eu asta mai departe cu echipa de la Sectorul 5. Voi merge să candidez la Primăria Sectorului 5. Voi face imposibilul posibil și voi duce proiectele lui mai departe. (…) Tatăl meu este nevinovat. Dumnezeu este sus, îi va face dreptate. Odată și odată, tot va ieși adevărul la iveală”, a declarat Vlad Popescu, pentru sursa citată.

Piedone, mesaj de susținere pentru candidatura fiului său

Imediat ce Vad Popescu a anunțat că vrea să devină primarul sectorului 5 al Capitalei, Piedone și-a anunțat sprijinul pentru fiul său.

„Fiul meu, Vlad, vă este la dispoziție așa cum v-am fost eu! Orice probleme aveți, orice planuri aveți pentru comunitate, vorbiți, vă rog, cu Vlad! Este tânăr, este părinte, este muncitor și, împreună cu echipa Piedone, poate face în sectorul 5 exact ceea ce trebuie”, a notat fostul edil al Sectorului 5 pe contul său de socializare.

Cristian Popescu Piedone, primul mesaj din închisoare

Nu este prima oară când Piedone transmite mesaj din închisoare. Și sâmbătă, 14 mai, el a postat un mesaj pe pagina sa de socializare. Acolo a anunțat că va duce un război împotriva celor care îi sunt dușmani și care se bucură acum de condamnarea lui.

„Ce fac șacalii șușanelelor? Ce fac orcii țării? Mi-au șoptit păsările cerului că petreceți cu lăutari! Și că v-ați adunat lângă troc. Petreceți, orcilor! Petreceți și înjurați-mă! Știu că dansați cu cuțitele la brâu și vă visați deja stăpâni pe primărie!

Vă întreb, orcilor: Chiar credeți că cetățenii Sectorului 5 nu înțeleg ce înseamnă condamnarea lui Cristi Piedone? Știu, orcilor! Și nu se vor lăsa iar mințiți și furați de șleahta voastră! I-ați făcut proști când m-au ales! Vă amintiți, orcilor?”, a notat Cristian Popescu Piedone pe contul său de socializare.

Piedone, sentință definitivă în dosarul Colectiv

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat de Curtea de Apel București, joi, 12 mai 2022, la 4 ani de închisoare în Dosarul Colectiv. Sentința anunțată de magistrați este definitivă și prevede și interdicția de a mai ocupa funcții publice.

„Piedone merge la pușcărie nevinovat! Adevărații vinovați pentru tragedia Colectiv sunt liberi! Zilnic mi-au picurat amar și boală în trup și în familie! Dacă acei părinți cred că eu le-am omorât copiii, așa să le ajute Dumnezeu. M-au vânat pe unde m-au prins”, a fost mesajul lui Piedone la aflarea sentinței de patru ani de închisoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: