Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Tily Niculae, Răducu, noi probleme de sănătate: ”Nu treceau bubele de pe corpul lui”

Fiul lui Tily Niculae, Răducu, noi probleme de sănătate: ”Nu treceau bubele de pe corpul lui”

Tily Niculae, probleme cu fiul ei, Răducu

Răducu, fiul lui Tily Niculae, a întâmpinat noi probleme de sănătate. După ce în luna aprilie a suferit o arsură de gradul doi, copilului actriței i-au apărut, ulterior, bube pe tot corpul.

Fiul lui Tily Niculae, Răducu, noi probleme de sănătate: ”Nu treceau bubele de pe corpul lui”

Tily Niculae a fost disperată, în ultimele trei luni. Fiului ei nu-i mai treceau bubele de pe corp, deși a încercat să-l trateze cu tot felul de creme. Actrița crede că bubele sunt urmări, totodată, ale infecției cu coronavirus, pe care avut-o fiul ei, dar și restul familiei. Așa a că a apelat la ajutorul medicilor, unde a găsit soluția salvatoare.

Tily Niculae a vorbit pentru prima oară despre problemele fiului ei. „Antibioticul i-a făcut ravagii în corp”

“De azi simt că pot zâmbi iar! Tot nu treceau bubele de pe corpul lui. O luna, două, trei şi mă săturasem să tot încerc cu creme şi cremuţe. Instinctul îmi spunea că este mult mai mult. Dar ce? Am luat doctorii la rând- dermatologia. Nu sunt cuvinte să-i mulţumesc dr Diana Placintescu pentru suportul oferit. Apoi, alergologia. Am ajuns la dr Adriana Nicolae. Ştiam că nu are alergii, cel puţin nu clinic şi manifestate sub ochii mei. Dar nu reuşeam să înţeleg ce sunt, de unde sunt. Mi-au recomandat să fac testul DAO.Nu a ieşit intoleranţă la histamina scris alb pe negru, dar nici departe nu este. L-am repetat. De două ori. A ieşit la fel. M-am reconectat cu Ani Creţu. Să-i dea Dumnezeu sănătate. Să i se reîntoarcă înzecit. Ea a fost cea care m-a ghidat să fac analiza Zonulin din scaun. Din această analiză am aflat că are sindromul intestinului permeabil. Mi-a explicat ca la un copil. Să înţeleg uşor. Cu răbdare, dragoste, empatie. Ştiam că după infecţia cu covid, ei bine, antibioticul i-a făcut ravagii în corp. N-am ezitat şi am sunat-o pe prietena mea Alina Epure. Nutriţionist. Voiam o confirmare că dacă merg pe testele genetice nu mai fac ping pong între medici. Aşa simţeam că trebuie să fac. Şi asta am făcut. Teste genetice. Unele au ieşit, altele încă NU. Le aştept”, povesteşte Tily Niculae pe o reţea de socializare, scrie Libertatea.

Răducu, intolerant la histamină

În cele din urmă, Tily Niculae a aflat că fiul ei este intoleranță la histamină, lactoză și lactază și posibil la gluten.

“Ceea ce am aflat după multe luni de stres şi nervi a fost că Radu are posibilă intoleranţă la histamina, flora bacteriană nu este deloc în echilibru şi are intoleranţă la lactoză şi lactază.Mai vedem şi la gluten:). Dr. Ana Costea m-a ajutat mult şi am simţit cum în jurul meu s-au adunat oameni care îmi dau o direcţie corectă. Care ştiu ce fac, ce spun. Va fi o perioada nebună, nebună rău, însă măcar nu mai plâng. Nu mai plâng de ciuda, încerc să văd binele din toată povestea aceasta şi să-i dau înainte cu ultimele veşti. Pentru că tot azi, acasă, Stela Dinică i-a făcut o pâine fără gluten. Şi mi-a fost alături ca o sora. Toţi oamenii pe care vi i-am menţionat au schimbat în bine totul în jurul lor. Vi-i recomand din inima să-i căutaţi dacă va fi necesar.Las aceste gânduri în speranţa că o mama va fi mult mai liniştită şi îşi va găşi direcţia ca mine”, a mai spus actrița.

Răducu a fost adus pe lume, anul trecut, în luna martie. Tily este nu doar mama unui băiețel, ci și a unei fetițe.

Tily Niculae a dezvăluit că ea, soțul ei și cei doi copii au fost  diagnosticați cu Covid-19 - Elle.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: