Redactia.ro
Home » Monden » Fiul Marinei Almășan câștigă de 5 ori salariul ei. Cu ce se ocupă tânărul de 25 de ani

Fiul Marinei Almășan câștigă de 5 ori salariul ei. Cu ce se ocupă tânărul de 25 de ani

Marina Almășan a fost căsătorită cu Victor Socaciu timp de 16 ani, între 1996 – 2012. Din dragostea lor a rezultat un băiat, care-i poartă numele tatălui. Acesta are 25 de ani. Espre proaspăt absolvent de facultate.

Prezentatoarea Tv în vârstă de 59 de ani este foarte mândră de rezultatele fiului său. Se spune că un părinte știe că și-a făcut bine treaba atunci când copiii săi sunt realizați. Ei bine, Victor și-a luat diplomele necesare, și-a găsit un job stabil și are o relație de iubire.

Marina a declarat într-un interviu că fiul său câștigă de 5 ori salariul ei. Atât el, cât și iubita lui lucrează în IT.

„În prezent, lucrează online, la Revolut. E posibil ca iubita lui să aplice acolo, în Dubai, amândoi sunt IT-itști foarte buni, au salarii mari, de ne îngroapă. Victor are de cinci ori salariul mai mare ca al meu. E și foarte bun pe ce face. Nu cred că-l voi mai vedea prea mult în România”, a declarat vedeta pentru Impact.ro.

Cei doi tineri vor să-și trăiască următorii doi ani în Dubai. S-au decis să plece într-o vacanță prelungită, căci la ultima vizită acolo le-a plăcut tare mult. Însă, Marina se gândește cu teamă la momentul despărțirii. 2 ani departe de fiul său vor fi oare compensați de micul Obama?

„Victor se pregătește să se mute în Dubai. Sunt atât de tristă. A fost într-o excursie acolo cu iubita, i-a plăcut și a spus că el acolo vrea să stea în următorii doi ani, așa că mă pregătesc de o mare despărțire. Vor să-și închirieze un apartament cu trei camere. Dar cred că în Dubai va sta temporar, se va plictisi repede. Ale tinereții curiozități, nu ai ce să le faci, le experimentezi. Mi-l lasă însă pe copilul Obama, câinele lui”, a mai spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: