Redactia.ro
Home » TV » Fiul Ozanei Barabancea, Andrew, a împlinit 20 de ani. „Poate nu am fost cea mai bună mamă, dar…”

Fiul Ozanei Barabancea, Andrew, a împlinit 20 de ani. „Poate nu am fost cea mai bună mamă, dar…”

GALERIE FOTO (8)

Ozana Barabancea se poate considera o femeie împlinită. Soprana are doi copii frumoși, de care este extrem de mândră. Fiul său a împlinit vârsta de 20 de ani, ocazie prin care Ozana i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, însoțit de un colaj foto. 

 

Fiul Ozanei Barabancea a împlinit 20 de ani

 

Ozana Barabancea se poate considera una dintre cele mai norocoase mame, cu o fată superbă și un băiat pe măsură. Andrew a împlinit pe 12 decembrie vârsta de 20 de ani, lucru care a determinat-o pe soprană să posteze pe rețelele de socializare o serie de fotografii de când acesta era doar un bebeluș.

Jurata emisiunii „Te cunosc de undeva”  i-a transmis băiatului un mesaj emoționant cu ocazia împlinirii a 20 de ani, în dreptul colajului foto de pe rețelele de socializare.

„Acum 20 de ani te năşteam pe tine, fiule, într-un oraş Kettering din Marea Britanie. Ce repede a trecut timpul! Ce bine că suntem împreună sănătoşi. Ce bine că exişti! Îţi mulţumesc că m-ai ales să-ţi fiu mamă! Poate nu am fost cea mai bună mamă mereu, dar, după cum se vede, că ai crescut ca un chiparos, am luat Premiul Cel Mare în educaţia ta. Sunt recunoscătoare Lui Dumnezeu că pot să-ţi scriu şi azi LA MULŢI ANI, FIULE ! Să te ocrotească şi să te ferească de rele, să Îţi păstrezi integritatea morală, să duci o viaţă pe placul lui Dumnezeu şi să fii harnic, înţelept şi priceput, intr-o lume agitată şi involburată tu să îţi ţii cârma vieţii dreaptă! Te iubim, mama, Gloria şi Daria!”, a scris Ozana Barabancea pe pagina de Facebook.

Ozana Barabancea a inclus-o la finalul mesajului și pe iubita fiului său, Diana. Tânăra este de aceeași vârstă ca iubitul ei și este foarte apropiată de ea.

 

„Îmi doresc să fii un familist convins, iubitor de copiii tăi și de soția ta. Îți doresc să te implici și să fii util semenilor tăi! Îți mulțumesc că ești cel mai bun fiu și te rog să mă ierți că poate nu întotdeauna am fost cea mai bună mamă. Te iubim și te vom iubi și te vom prețui toată viața! Indiferent de vârstă, tu vei fi copilul meu frumos și bun! Alege să fii fericit! Să ramâi credincios! Să fii binecuvântat și de Hristos apărat! Sunt cea mai fericită mamă! La multi ani, fiule”, i-a mai spus Ozana Barabancea fiului ei în urmă cu ceva timp.

Ozana Barabancea își crește singură copiii

Soprana se mai mândrește și cu celălalt copil, Gloria, o tânără în vârstă de 17 ani, care a moștenit frumusețea mamei sale.

Ozana Barabancea își crește singură copiii și nu a dat semne că ar vrea să îli refacă viața. Jurata de la Antena 1 a divorțat în anul 2004 de soțul ei, Sorin Terinte, după ce l-a prins pe acesta în pat cu altă femeie. Din acel moment, soprana a considerat că nu mai are nevoie de alt bărbat în viața sa pentru a fi fericită.

„Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul… Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. (…) Dacă n-a fost să fie… Eu sunt foarte bine aşa cum sunt”, a mărturisit Ozana Barabancea, în urmă cu ceva vreme.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: