Redactia.ro
Home » Știri » Fiul unui cunoscut afacerist s-a urcat cu bolidul de 150.000 de euro peste o mașină care staționa. Tânărul de 20 ani conducea cu o viteză excesivă

Fiul unui cunoscut afacerist s-a urcat cu bolidul de 150.000 de euro peste o mașină care staționa. Tânărul de 20 ani conducea cu o viteză excesivă

GALERIE FOTO (6) Fiul unui cunoscut afacerist s-a urcat cu bolidul de 150.000 de euro peste o mașină care staționa.

Fiul unui cunoscut afacerist s-a urcat cu bolidul de 150.000 de euro peste o mașină care staționa. Fiul afaceristului Mirel Lila, patronul Dacorex SRL a provocat un accident grav la Bârsești. Tânărul de 20 ani conducea un bolid de lux și s-a urcat pe un autoturism, care se afla parcat pe marginea șoselei.

Fiul unui cunoscut afacerist s-a urcat cu bolidul de 150.000 de euro peste o mașină care staționa. Tânărul de 20 ani conducea cu o viteză excesivă

Fiul unui om de afaceri din Gorj a provocat seara trecută un accident rutier grav în Târgu-Jiu. Tânărul în vârstă de 20 de ani, conducea un bolid de lux de aproape 150.000 de euro. Acesta circula cu viteză foarte mare când s-a urcat cu mașina pe un alt autoturism parcat pe marginea șoselei. În mașina marca Volkswagen care staționa se afla un șofer, de 40 de ani, din municipiul Oradea. În urma impactului, bărbatul a fost rănit, fiind transportat cu ambulanța la spital pentru investigații medicale.

Fiul afaceristului Mirel Lila nu a explicat ce s-a întâmplat sau care a fost motivul pentru care a acroșat mașina care staționa. Momentul accidentului a fost surprins de o cameră de bord. Din imagini se poate vedea viteza cu care bolidul condus de tânărul de 20 de ani a intrat în sensul giratoriu, a trecut foarte aproape de un autoturism care rula pe contrasens, iar la ieșirea din sens a lovit mașina care staționa. Deși se vede că avea viteză, bolidul s-a urcat peste partea din spate a autoturismuului Volkswagen, pe care l-a împins câțiva metri în afara părții carosabile. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Fiul afaceristului nu consumase alcool

Tatăl inculpatului este patronul de la Dacorex SRL, cea mai mare firmă de agregate de balastieră din Gorj, cu afaceri de peste 7 milioane de euro. ”Din cercetările efectuate la fața locului, s-a stabilit că un tânăr, de 21 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN 67 Bîrsești, din direcția Târgu Jiu spre Tismana, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, intrând în coliziune cu acesta și proiectându-l în afara părții carosabile. În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului de 40 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru investigații medicale amănunțite. Ambilor conducători auto le-au fost prelevate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Gorj.

În imaginile surprinse pe camera din bordul unei mașini se poate vedea că tânărul intră cu viteză în sensul giratoriu, iar la ieșire evită în ultimul momentan separatorul din beton și intră, în plin, în partea din spate a unui autoturism aflat pe marginea șoselei. Ulterior, autoritățile au declarat că tânărul nu consumare alcool, iar în cazul victimei nu s-a putut efectura testarea cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite în urma impactului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: