Redactia.ro
Home » Știri » George Becali, implicat într-un accident rutier în Capitală. Ce s-a întâmplat și care e starea latifundarului

George Becali, implicat într-un accident rutier în Capitală. Ce s-a întâmplat și care e starea latifundarului

George Becali a fost implicat, luni dimineață, într-un accident rutier care a avut loc în Capitală.

Din primele informații, se pare că patronul FCSB a fost implicat într-un incident pe una dintre principalele artere ale Capitalei. Accidentul s-a produs din cauza celuilalt conducător auto implicat în incident

În urma accidentului, circulația în zona Bulevardului Aviatorilor a fost restricționată.

George Becali, implicat într-un accident rutier în Capitală

Mașina în care se afla Gigi Becali a fost implicată într-un accidentul produs luni dimineață, pe bulevardul Aviatorilor. La momentul impactului, latifundiarul din Pipera se afla pe locul din dreapta față iar în urma impactului nu au existat victime.

În urma testării cu etilotestul, rezultatul pentru șoferul vinovat, cel care a tamponat mașina în care se afla Becali, a fost de 0,18mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit G4Media.

Un echipaj SMURD a venit la locul accidentului, care s-a produs în imediata apropiere a palatului lui Gigi Becali. Dar din fericire, nu ar fi vorba de victime.

Gigi Becali, prima reacție după accident

Gigi Becali a avut o primă reacție după accident.

”Sunt bine sănătos. Luțu se afla la volan. Eu nu am nicio pretenție de la șoferul celălalt. Poliția a venit destul de repede. Omul era speriat, nu știu dacă era băut că nu m-am dus eu la ei. Poliția i-a luat și s-a dus să le ia probe. La mine în mașină Luțu se afla la volan. Eu nu vreau ca omului să i se întâmple vreun dosar penal.. A fost și ploaia asta Eu am plecat apoi acasă. O să îl sun pe Luțu să văd ce au făcut”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: