Redactia.ro
Home » Monden » Fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea a împlinit 5 ani! Mesajul emoționant transmis de vedetă

Fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea a împlinit 5 ani! Mesajul emoționant transmis de vedetă

GALERIE FOTO (2)

Valentinei Pelinel și Cristi Borcea au motiv de sărbătoare, asta pentru că fiul lor împlinește astăzi vârsta de cinci anișori. Iată ce mesaj emoționant a transmis mama acestuia!

Fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea a împlinit 5 ani

E sărbătoare în casa Valentinei Pelinel și a lui Cristi Borcea. Cei doi părinți îl sărbătoresc pe fiul lor cel mare. Milan Cristian a împlinit 5 ani și cea mai frumoasă urare a primit-o din partea mamei lui. Vedeta a publicat pe Facebook două poze cu Milan Cristian, dar și un mesaj în care își exprimă public iubirea pentru fiul ei cel mare.

”Cu acest zâmbet, cu sufletul tău minunat și personalitatea ta ne-ai cucerit din prima clipă când ai venit în viața noastră. La mulți ani, Milan. Te iubim și te vom iubi mereu necondiționat”, a notat vedeta în mediul online.

Fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea a împlinit 5 ani! Mesajul emoționant transmis de vedetă

Postarea a strând peste 3.000 de aprecieri și sute de comentarii! ”La mulți ani fericiți și binecuvântați cu tot ce este mai bun și mai frumos în Univers! (…) La mulți ani, Milan, ești un copil tare frumos! (…) La mulți ani sănătoși și fericiți alături de scumpii tăi părinți și de surioare!”, sunt doar câteva dintre reacțiile urmăritorilor.

Milan Cristian a venit pe lume în iunie 2016, la un spital privat din București. La naștere, copilul a primit nota zece și cântărea 3 kilograme și 450 de grame și măsura 52 de centimetri. Valentina Pelinel a dezvăluit că l-a numit Milan Cristian după fratele ei, care s-a stins din viață când era foarte mic. Inițial, vedeta era pregătită să nască pe cale naturală, însă în cele din urmă medicii au decis să-i facă cezariană.

După băiețel, actuala soție a lui Cristi Borcea a născut și gemene, Indira și Rania, pe 1 martie 2019. Într-un interviu recent, Cristi Borcea a făcut declarații și despre al patrulea copil cu Valentina Pelinel. „Valentina mai vrea unul! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace”, a comentat Borcea într-o emisiune de televiziune.

Valentina Pelinel, schimbată total de când a devenit mamă

Valentina Pelinel pare că s-a schimbat total de când a devenit mamă! Fostul model, care are trei copii și o căsnicie așa cum și-a dorit, s-a declarat extrem de fericită.

”Nu sunt doar împlinită, sunt fericită și mă simt, efectiv, binecuvântată cu aceste minuni din viață mea. Și până nu trăiești această experiență, nu ai cum să o evaluezi de la distanță. Da, copiii tuturor sunt minunați, dar până nu îi strângi în brațe pe ai tăi, nu le simți inimile bătând lângă a ta, nu le vezi nevoia de iubire și acceptare și dragostea necondiționată pe care ți-o returnează, nu poți înțelege și trăi cu adevărat sentimentul. Le doresc tuturor femeilor să se bucure de acest moment din viața lor, este unic și merită orice efort”, a declarat, în urmă cu un an, soţia lui Cristi Borcea.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au unit destinele în octombrie 2018, toate ceremoniile fiind organizate într-un cadru de lux la Budapesta. La acel moment, Valentina Pelinel era însărcinată cu gemenele, însă s-a descurcat perfect cu ținutele! Așa se face că a avut două rochii de mireasă: una la cununia religioasă, cu o trenă amplă, alta pentru petrecerea de după, mai lejeră și cu multe volane.

Cu puțin noroc, Cristi Borcea mai are un pic și poate să își facă propria echipă de fotbal. Fostul lider al „spartanilor” din Ștefan cel mare are are 9 copii cu 4 femei. Prima soţie, cu care a fost căsătorit din 1988 şi până în 2011, Mihaela Borcea, i-a dăruit trei copii: pe Patrick (22 de ani) şi gemenii Antonia şi Angelo (17 ani). A doua soţie, Alina Vidican, i-a dăruit doi copii: pe George Alexandru (8 ani) şi Gloria (6 ani), născută în 2015. În iunie 2016, Valentina Pelinel, cea care îi devenise iubită, i-a dăruit un băieţel lui Borcea, pe Milan. În cele din urmă au venit pe lume și gemenele Indira Maria și Rania Maria, care au împlinit de curând doi anișori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: